twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Οκτωβρίου 2009

Βρήκαμε τον πραγματικό διάδοχο του Uri Geller

Επειδή ο διάσημος πνευματιστής αναζητά απεγνωσμένα κάθε Σάββατο βράδυ τον Έλληνα διάδοχό του μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1,και αυτά που μέχρι τώρα έχουμε δει ομολογουμένως δεν ήταν και ιδιαίτερα εντυπωσιακά εμείς αποφασίσαμε να τον βοηθήσουμε. Αρχίσαμε το σερφάρισμα στο διαδίκτυο λοιπόν προσπαθώντας να βρούμε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε πραγματικά τον διαδεχθεί. Έναν "μένταλιστ" που θα μας άφηνε όλους με το στόμα ανοιχτό. Και τον βρήκαμε!Βέβαια δεν είναι Έλληνας είναι όμως ο καλύτερος στο είδος του. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει μερικά μόνο από τα κατορθώματά του και πραγματικά θα σας αφήσει έκπληκτους!
Μία παράκληση μόνο πριν το παρακολουθήσετε.Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναλάβετε στο σπίτι σας όσα θα δείτε σε αυτό το βίντεο καθώς είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.Είναι αποτέλεσμα εξάσκησης πολλών χρόνων και εκτελούνται από επαγγελματία.

Απολαύστε τον...

Ψηφίζουμε Έλενα Παπαρίζου στα MTV Europe Music Awards...


Η Έλενα Παπαρίζου θριάμβευσε μεταξύ των Monika, Matisse, Onirama & Professional Sinnerz και κέρδισε το Best Greek Act στα 2009 MTV Europe Music Awards και θα αναμετρηθεί head-to-head με άλλους 21 καλλιτέχνες για τον απόλυτο τίτλο του Best European Act!

Η ψηφοφορία για το Best European Act τελειώνει στις 2 Νοεμβρίου όταν οι πρώτοι 5 καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν. Ο απόλυτος νικητής του Best European Act θα ανακοινωθεί ζωντανά στο show της 5ης Νοεμβρίου.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι που η Έλενα Παπαρίζου θα ανταγωνιστεί είναι:

Adria: Lollobrigida
Baltic: Leon Somov & Jazzu
Denmark: Medina
France: Orelsan
Finland: Deep Insight
Germany: Silbermond
Hungary: The Kolin
Israel: Ninet Tayeb
Italy: Lost
Netherlands/Belgium: Esmée Denters
Norway: Yoga Fire
Poland: Doda
Portugal: Xutos e Pontapés
Romania: Inna
Russia: Dima Bilan
Spain: We Are Standard
Sweden: Agnes
Switzerland: Stress
Turkey: maNga
Ukraine: Green Grey
UK & Ireland: Pixie Lot

Μπορείτε να την ψηφίσετε στο site του MTV

Mπορείτε να μπαίνετε και στα site του MTV άλλων χωρών για να ψηφίσετε Ελλάδα:

1. Ηνωμένο Βασίλειο : http://ema.mtv.co.uk/vote
2. Γαλλία : http://ema.mtv.fr/votez
3. Ισπανία : http://ema.mtv.es/votar
4. Γερμανία http://ema.mtv.de/abstimmen

Η δικαίωση του Πασχάλη Αρβανιτίδη ήρθε από το Facebook και τον Ολυμπιακό!!!

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως αποφάσισε να μην καταθέσει ένσταση για την παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Πανσερραϊκός στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αλήθεια όμως, ποιος σχολίασε πρώτος πρώτος την είδηση στη σελίδα του Red Planet στο facebook?

stigmiaio-lathos


papaki.redplanet.gr

Ντζιμπρίλ Σισσέ : <<Θα σκοράρω στο Καραϊσκάκη!>>

Την υπόσχεση ότι το Νοέμβρη θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης είχε δώσει ο Τζιμπρίλ Σισέ όταν είχε έρθει στην Ελλάδα και τώρα δηλώνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Ο Γάλλος επιθετικός, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας, τόνισε ότι έχει παράδοση να σκοράρει στα ντέρμπι, με αφορμή αυτό που ακολουθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό στις 29/11. Όσο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, τους χαρακτήρισε ξεχωριστούς».

Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Τζιμπρίλ Σισέ στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»

Καλά Χριστούγεννα για τον...Άγγλο ασθενή Ματ Ντάρμπισιρ!

Για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ! Μετά την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αγγλος φορ φάνηκε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στην κατάφυση των προσαγωγών και των κοιλιακών από την υπερπροσπάθεια να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και υπολογίζεται να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ένα μήνα.

Η ανακοίνωση

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ματ Ντάρμπισιρ εξετάστηκε σήμερα από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Παντελή Νικολάου και τον χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ενώ έγινε ανάλυση των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία είχε υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπάρχει ένα οστικό οίδημα στην κατάφυση των προσαγωγών και των κοιλιακών (σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης στην προσπάθεια επανόδου στην αγωνιστική δραστηριότητα).

Συνεστήθη ένα ήπιο πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα ακολουθηθεί για διάστημα 15 ημερών, οπότε και θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σε νέα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει υποχωρήσει το οίδημα.

Με βάση τα παραπάνω υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε διάστημα ενός μηνός από σήμερα.
gavros

Της ζητούσαν 3.000 ΕΥΡΩ για να μην κυκλοφορήσουν γυμνό βίντεο...

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρεις αλλοδαποί οι οποίοι κατηγορούνται ότι εκβίαζαν μία Αιγύπτια, η οποία ζει στην Εύβοια, ότι θα κυκλοφορούσαν ένα βίντεο όπου αυτή εμφανίζονταν γυμνή.

Οι συλληφθέντες, μαζί με άλλους τρεις αλλοδαπούς που αναζητούνται, εισέβαλαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες στο σπίτι της Αιγύπτιας και την ανάγκασαν με την απειλή μαχαιριού να γδυθεί. Ταυτόχρονα την βιντεοσκοπούσαν και με το βίντεο αυτό στα χέρια τους άρχισαν να την εκβιάζουν ότι αν δεν τους έδινε 3.000 ευρώ θα το κυκλοφορούσαν.

Η Αιγύπτια απευθύνθηκε στην Αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τους τρεις από τους δράστες. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι.


Πηγή: Εφημερίδα "Σερβιτόρος της Εύβοιας"

Όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 31/10/2009

Goalnews Εξέδρα
Sportday O Φίλαθλος
Φως Tων Σπορ Ώρα Για Σπορ
Πράσινη Γάτα
Πρωταθλητής Score Live
The Match Σπορ του Βορρά
Αθλητική Μακεδονίας Θράκης Metrosport

Ψυχοπαθής δολοφόνος μεταμφιεσμένος σε...γιαγιά κυκλοφορεί στου Ψυρρή!

Λυτούς και δεμένους έχει εξαπολύσει η Ασφάλεια προκειμένου να εντοπίσει έναν μυστηριώδη άντρα που μεταμφιέζεται σε... γριά και παρακαλεί ανυποψίαστες γυναίκες οδηγούς να την (τον) μεταφέρουν στο σπίτι της (του)! Αν και ώς τώρα δεν υπάρχει καταγραφή επίθεσης, οι αστυνομικοί φοβούνται ότι πρόκειται για έναν εκκολαπτόμενο serial killer αφού έχει αποδειχτεί ότι έχει μαζί του σχοινί και ένα αλυσοπρίονο! Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό στις διωκτικές αρχές είχε ως κεντρικό πρόσωπο μια 30χρονη γυναίκα, στέλεχος μεγάλης αθηναϊκής εταιρείας. Νύχτα Κυριακής, πήγε σε ένα εστιατόριο στου Ψυρρή με φιλικά της πρόσωπα και βρήκε να παρκάρει σε ένα σκοτεινό στενό. Γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα, όταν ξεκίνησε για να φύγει, στο σκοτεινό στενοσόκακο δεν υπήρχε ψυχή.

Ομως, φτάνοντας στο αυτοκίνητό της, η 30χρονη είδε έκπληκτη ένα ανθρώπινο σώμα πεσμένο ανάσκελα πάνω στο καπό! Πλησιάζοντας, διαπίστωσε ότι ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα με μαύρη μακριά φούστα, μαντίλα στο κεφάλι και κουρελιασμένα γάντια στα

Φάρσα η συμμετοχή του Μελλισανίδη στο remake του Καλιγούλα...


Τον γύρο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας έκανε η «είδηση» οτι ο Ιωάννης Μελισσανίδης θα λάβει μέρος στην ταινία με ομοφυλοφιλικά όργια «Καλιγούλας». Το νέο δημοσιεύτηκε στη zougla.gr και αναδημοσιεύτηκε από πολλά μπλογκς και portals. Πρόκειται για φάρσα, πολύ γέλιο. Διαβάστε όλη την αλήθεια.

Η «είδηση» της Ζούγκλας έλεγε οτι το remake του Καλιγούλα του Gore Vidal ετοιμάζεται με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας των ηθοποιών και...
του life style. Τζέραλντ Μπάτλερ, Χέλεν Μίρεν, Κάρτνεϋ Λάβ, Μπενίσο ντελ Τόρο, αλλά και ο δικός μας Ιωάννης Μελισσανίδης. Δείτε το τρέιλερ με τον Μελισσανίδη-Καλιγούλα.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Στο IMDb.com, τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ταινιών, βρίσκουμε την αναφορά: «Trailer for a Remake of Gore Vidal’s Caligula is a short film in the form of a fake movie trailer that spoofs the original “Caligula”. It features an all-star cast, and promises to be even more decadent and depraved than the original film.» Το trailer βίντεο του Καλιγούλα έχει δημοσιευτεί εδώ και δύο χρόνια και περιέχει μια σκηνή της sexy Μίλα Γιόβοβιτς με κάποιον που μοιάζει στον Μελισσανίδη. Εξ ου και η φήμη του zougla.gr. Τι συμβαίνει πραγματικά;

Tο τρέιλερ βίντεο είναι αληθινό, αλλά πρόκειται για μια φαρσική υλοποίηση ενός ιταλού καλλιτέχνη, του Francesco Vezzoli, που με τη συνεισφορά του Γκορ Βιντάλ και των γνωστών ηθοποιών, έφτιαξε αυτό το τρέηλερ για την Μπιενάλε της Βενετίας το 2006. Οι New York Times έγραψαν ένα αναλυτικό άρθρο που διαβεβαιώνει οτι δεν ετοιμάζεται κανένα remake, απλά ο ιταλός ανέλαβε ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ για την Μπιενάλε.

Στο trailer φαίνεται κάποιος στο ρόλο του Καλιγούλα που μοιάζει με τον Μελισσανίδη, είναι όμως αυτός; Το IMDb.com διαθέτει τα πλήρη στοιχεία του “τρέηλερ”. Εκεί στο ρόλο του Καλιγούλα εμφανίζεται ο σκηνοθέτης και πουθενά δεν υπάρχει το όνομα του Μελισσανίδη. Επίσης στο προφίλ του Ιωάννη Μελισσανίδη στο IMDb.com δεν γίνεται καμιά συμμετοχή του στο εν λόγω τρέηλερ. H απάντηση βρίσκεται στην εμφάνιση του ιταλού σκηνοθέτη Francesco Vezzoli την εποχή που γύρισε το project. Δείτε φωτογραφία του δεξιά, η ομοιότητα με τον Μελισσανίδη είναι σαφής.

Ποιός ξεκίνησε λοιπόν όλη αυτή την ιστορία; Ένας φαν του ολυμπιονίκη ανέβασε στο YouTube στις 16 Οκτωβρίου του 2007 ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Μελισσανίδη με την επίμαχη σκηνή του τρέιλερ. Στην περιγραφή του βίντεο έγραψε: «I. Melissanidis, the first Gold Olympic Winner for Greece in 100 years and the youngest one in the history of men’s gymnastics, performs with Hellen Mirren, Benicio Del Tore and Milla Jovovich in Gore Vidal’s Caligula.» Δείτε το βίντεο:
fimes

30 Οκτωβρίου 2009

Σήμερα αρχίζει το X - Factor Live

Σε θέση ετοιμότητας Σάκης Ρουβάς, η επιτροπή - Γιώργος Λεβέντης, Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Θεοφάνους, Κατερίνα Γκαγκάκη - κοινό και... επίδοξα ταλέντα για την αποψινή πρεμιέρα του X Factor live στην τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα live. Είμαι βέβαιος ότι το σόου θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό και δυνατό από πέρυσι, με ακόμη περισσότερη ένταση, αγωνία και μεγάλες μουσικές στιγμές», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς στο περιοδικό 7 μέρες TV, αναφερόμενος στο X-Factor.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής των live προγραμμάτων του X-Factor δήλωσε επίσης ότι πιστεύει στη μοναδικότητα του κάθε διαγωνιζόμενου, συμβουλεύει όλους του παίκτες να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια, ενώ πιστεύει στις νέες προκλήσεις που κρύβονται πίσω από ένα εγχείρημα όπως αυτό της παρουσίασης του X-Factor.

Το αλατοπίπερο του show δεν έχουν πάψει να είναι οι κόντρες ανάμεσα στην κριτική επιτροπή ενώ με ανυπομονησία αναμένονται σαφώς και τα νέα ταλέντα του ριάλιτι.
stifora

Στα μαχαίρια Μενεγάκη - Κωστόπουλος λόγω Τατιάνας...

Έξαλλη με τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο εμφανίζεται η Ελένη Μενέγακη.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το περιβάλλον της, θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Κωστόπουλος άφησε στο ραδιόφωνο υπονοούμενα πως η οικοδέσποινα του «καφέ» αντέγραψε την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο ιδιοκτήτης και ραδιοφωνικός παραγωγός του Nitro 102,5, φιλοξενώντας την κυρία «Αξίζει να το δεις», μεταξύ άλλων τη ρώτησε για την τολμηρή απόφασή της να παρουσιαστεί στο κοινό της αμακιγιάριστη, αλλά και για το ότι την ίδια ημέρα η ωραία Ελένη εμφανίστηκε κι εκείνη χωρίς μακιγιάζ.

Αν και η Τατιάνα προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση αρκούμενη στο να αναφέρει πως το ιδικό της γύρισμα προηγήθηκε κατά 15 ημέρες, ο Κωστόπουλος… τσιγκλόντας τη προσπάθησε να δημιουργήσει την ίντριγκα. «Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Κωστόπουλος και δίκαια ενοχλήθηκε η Ελένη…» υποστηρίζει πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος.

«Θα έπρεπε αυτός να σεβαστεί τουλάχιστον τη συγγένεια τους. Και αν όχι να την προστατέψει, έστω να μη την εκθέσει. Αρκετό πόλεμο δέχεται από τους ξένους, τώρα θα φοβάται και τους δικούς της ανθρώπους;».

Γεγονός είναι ότι η Μενεγάκη πειράχτηκε πολύ, γιατί με τον Πέτρο και τη Τζένη Μπαλατσινού, πέρα από την κουμπαριά, τούς δένει και μια δυνατή φιλία. Για να τον βοηθήσει μάλιστα το καλοκαίρι, δε δίστασε να… τσαλακωθεί και να φωτογραφηθεί με την κόρη της στην παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στάιλινγκ, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις του Down Town. Και τώρα, αυτό που εισέπραξε, κατά την ίδια, ήταν απαξίωση.

Αν και η παρουσιάστρια δε συνηθίζει να τσακώνεται και να ζητά εξηγήσεις, σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει τον κουμπάρο της στη… μαύρη λίστα, αν και, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα.

Συνεργάτης στο σταθμό μάλιστα σχολίασε:

«Ο Πέτρος είναι αυθόρμητος. Αυτό του ήρθε κι αυτό ρώτησε. Ούτε θέμα προσπάθησε να δημιουργήσει και κυρίως ούτε να βλάψει την εικόνα της Μενεγάκη…».

Όσο για την εξέλιξη της σχέσης τους, θα το δείξει ο χρόνος, αφού τώρα η Ελένη είναι ένα καζάνι που βράζει και όλους δίκαια ή άδικα τους βλέπει υποψήφιους εχθρούς της...
stifora

Δίκη Σεργιανόπουλου : Σοκάρουν τα στοιχεία της απολογίας του Γεωργιανού...

Ναρκωτικά, ποτά και σκισμένα προφυλακτικά, συνθέτουν τα στοιχεία της κατάθεσης του Γεωργιανού Νταβίντ Μουρτζινέλι, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε το Νίκο Σεργιανόπουλο.

Όπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος, τα ξημερώματα της 4ης Ιουνίου του 2008, βρισκόταν στο σταθμό του τρένου στην πλατεία Βικτωρίας, για να πάει στη δουλειά του. Εκεί, είδε ξαφνικά μπροστά του τον ηθοποιό. «Μου είπε πάμε σπίτι μου, θα έχουμε μπύρες και γυναίκες, θα περάσουμε πολύ ωραία. Εγώ δεν ήθελα αλλά πήγα στο σπίτι του. Λίγη ώρα αργότερα, μου έδωσε ναρκωτικά. Εγώ δεν ήθελα, αλλά πήρα».

Ο Γεωργιανός ισχυρίζεται ότι λίγο αργότερα, ρώτησε το Σεργιανόπουλο, πού είναι οι γυναίκες και εκείνος του απάντησε: «Τους έχω τηλεφωνήσει κι έρχονται. Γδύσου εσύ να είσαι έτοιμος και σε λίγη ώρα θα τις δεις μπροστά σου». Τουλάχιστον μία ώρα αργότερα, δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε, προφανώς επηρεασμένος από τις ουσίες. «Ξύπνησα και τον είδα γυμνό μπροστά μου. Μου είχε ακουμπήσει τον ώμο και μου είπε πως θέλει πάση θυσία να του κάνω στοματικό έρωτα». Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, δεν θυμάται τίποτα. Οποιαδήποτε ερώτηση και εάν του τέθηκε από το δικαστήριο, απάντησε ότι το μόνο που θυμάται είναι ένα μαχαίρι και ένα ταξί που πήρε για να φύγει. «Ειλικρινά, δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Δεν θυμάμαι όμως τίποτα. Θόλωσα και ήμουν σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Δεν θυμάμαι τίποτα», δήλωσε ο Γεωργιανός.

Κεκλεισμένων των θυρών, παρουσιάστηκαν και τα πειστήρια του εγκλήματος: Το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο Σεργιανόπουλος, ένα σκισμένο προφυλακτικό, το οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε το μοιραίο βράδυ, καθώς και ένα σεξουαλικό βοήθημα που βρέθηκε στο σπίτι του Σεργιανόπουλου.

Η απολογία (από zougla.gr)

Σοβαρές διαμάχες, φραστικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητα μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, στην ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης δίκης για τη δολοφονία του διάσημου πρωταγωνιστή της τηλεόρασης, Νίκου Σεργιανόπουλου.

Σήμερα η δίκη συνεχίστηκε με την απολογία του κατηγορουμένου 31χρονου Γεωργιανού δράστη, David Murthiknelli. «Ζητώ συγνώμη από τον Θεό, την οικογένεια του θύματος και από την οικογένειά μου που είμαι εδώ. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που ήρθα στην Ελλάδα για να δουλέψω.

Το θύμα το συνάντησα στις 5 το πρωί εκείνης της μέρας. Συνήθως ξυπνάω στις 4 τα χαράματα, ετοιμάζομαι για δουλειά γιατί εργάζομαι στα καράβια.
Καθόμουν στον ηλεκτρικό της πλατείας Βικτωρίας και έπινα μια μπύρα, όπως συνήθως κάνω για να καθαρίσει ο οργανισμός μου από το μαζούτ που βγάζω κάθε μέρα, κατεβαίνοντας 25 μέτρα κάτω από τη γη.

Με πλησίασε ένας άγνωστος και μου είπε από πού είσαι και τι κάνεις… Εγώ του είπα ότι είμαι από τη Γεωργία και με ρώτησε να θέλω να περάσουμε καλά. Μου είπε πάμε στο σπίτι μου να κάνουμε κοκαΐνη και να διασκεδάσουμε με γυναίκες.

Εγώ αρνήθηκα στην αρχή, αυτός μου είπε έλα, θα αισθανθείς καλύτερα. Μόλις καθίσαμε στο αυτοκίνητό του μου είπε δεν πειράζει που δεν θα πας για δουλειά, θα περάσεις καλά μαζί μου.

Όταν φτάσαμε στο σπίτι του, αφού είχαμε σταματήσει και είχαμε αγοράσει μπύρες, ανεβήκαμε με τα πόδια στο διαμέρισμα.

Έφτιαξε τη σκόνη και έδωσε και σε εμένα. Μου είπε θα πάρω τώρα τηλέφωνο τις γυναίκες, πάρε να πιεις κόκα για να αισθανθείς καλύτερα.
Μου έδινε συνέχεια κοκαΐνη, πρέπει να πήρα πάνω από 3-4 φορές. Άρχισα να νιώθω μυρμήγκιασμα στο σώμα μου, του είπα ότι δεν αισθάνομαι καλά και κάποια στιγμή έκλεισα τα μάτια μου. Ξαφνικά τον είδα από πάνω μου με ένα μαχαίρι να μου το ακουμπάει στο λαιμό. Μέσα στην ζάλη μου δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήθελε να με σκοτώσει ή να με χρησιμοποιήσει σεξουαλικά.

Προσβλήθηκα και τον έβρισα. Μου ζήτησε να του κάνω πίπα. Μου είπε μαλάκα θέλω να σε γαμ…. Με το μαχαίρι στο χέρι όλα ήρθαν ξαφνικά, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Με έπιασε φόβος, θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου. Του έκανα λαβή και τον πέταξα κάτω».

Σε αυτό το σημείο το δικαστήριο του ζήτησε να δείξει πώς ακριβώς έγινε. Ο κατηγορούμενος κάθισε στο εδώλιο και η μεταφράστριά του παρίστανε το θύμα...

«Πέσαμε κάτω και παλεύαμε, δεν γνωρίζω αν χτύπησε όταν πέσαμε. Δεν θυμάμαι αν τον χτύπησα, μάλλον τον χτύπησα, ήμουν σε κατάσταση άμυνας. Άρχισα να παλεύω και από κει και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα. Θυμάμαι κάποια αίματα, αλλά τίποτα άλλο.

Ζητάω συγνώμη από την κοινωνία, δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Εάν μπορούσα να τον ελέγξω, τίποτα δεν θα συνέβαινε

Δεν είμαι δολοφόνος, έχω δύο παιδιά, οικογένεια, δεν ήρθα εδώ για να σκοτώσω. Αυτή είναι η αλήθεια. Όταν έφτασα σπίτι μου συνειδητοποίησα ότι είχα 100 ευρώ παραπάνω.

Ζητώ συγνώμη από τον Θεό και την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις της εισαγγελέας Ιφιγένειας Γάκη, με τον κατηγορούμενο να απαντά:

«Ένας οικονομικός μετανάστης. Έβγαζε 600-750 ευρώ όταν ήρθα στην Ελλάδα, τους Έλληνες τους αγαπάω. Ο Σεργιανόπουλος μου φάνηκε ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου έκανε όλες αυτές τις ανωμαλίες.

Μετά από αυτό που έγινε δεν θα είμαι ποτέ καλά από δω και πέρα. Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, αγαπώ την γυναίκα μου, δεν είναι κακό μια φορά να πας μια γυναίκα, αλλά δεν πήγα με άνδρα».

Σε ερώτησε γιατί πούλησε το κινητό τ ου Σεργιανόπουλου, απάντησε: «Πούλησα το κινητό για να πάρω τσιγάρα, να φάω και να έχω τα απαραίτητα για να ζήσω. Δεν σκέφτηκα να φύγω από την Ελλάδα μετά το συμβάν γιατί αν είχα βεβαιωθεί ότι είχα σκοτώσει θα πάγαινα να παραδοθώ στην αστυνομία.

Μου ήταν εύκολο να φύγω από την Ελλάδα. Με 50 ευρώ φεύγει όποιος θέλει από την Ελλάδα.

Εγώ ρούφηξα κοκαϊνη από ένα άλλο καλαμάκι, όχι ίδιο με το θύμα. Θέλω να συμπληρώσω ότι η φράση πάρτον στο στίμα σου, που μου είπε το θύμα αποτελεί μια μεγάλη προσβολή για εμένα».

Ένταση δημιουργήθηκε στο δικαστήριο όταν ο δράστης ρωτήθηκε πότε ήρθε σε επαφή με δικηγόρο. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της υπεράσπισης και την οξεία επίθεση της πολιτικής αγωγής που έκανε λόγο για υποκριτική ευθιξία των συνηγόρων του κατηγορουμένου.

Πάντως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με δικηγόρους του δύο μέρες μετά τη σύλληψή του.

Νωρίτερα είχαν προσκομιστεί στο δικαστήριο το ομοίωμα του ανδρικού οργάνου και το προφυλακτικό, όμως μόνο το μαχαίρι επιδείχθηκε παρουσία ακροατηρίου, για το οποίο ο Γεωργιανός είπε ότι θυμάμαι ότι ήταν μεγάλο, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν αυτό.

Το δικαστήριο διέκοψε για την Πέμπτη, οπότε και θα ακολουθήσει η αγόρευση της εισαγγελέως.
Star

Η προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης Ο.Π.Λ.Α


«Η Κομμουνιστική Διεθνής έχει ως σκοπό τον ...
ένοπλο αγώνα για την ανατροπή της διεθνούς αστικής τάξης και την ίδρυση της διεθνούς δημοκρατίας των Σοβιέτ, που είναι ο πρώτος σταθμός στο δρόμο της ολοκληρωτικής κατάργησης κάθε κυβερνητικού συστήματος. Η Κομμουνιστική Διεθνής θεωρεί τη δικτατορία του προλεταριάτου ως το μοναδικό μέσο για να αποσπαστεί η ανθρωπότητα από τις φρικαλεότητες του καπιταλισμού». (Από το καταστατικό της Κομμουνιστικής Διεθνούς)

«Τα γεγονότα στο Λιτόχωρο είναι ένα μήνυμα για τον μοναρχοφασισμό και τους Αγγλους... Θα είναι απόλυτα μέσα στη λογική της πολιτικής, που οι Αγγλοι και οι μοναρχοφασίστες εφαρμόζουν και δεν θα πρέπει να απορεί κανένας, αν αύριο εμφανιστεί και δεύτερος Μπαρούτας και μεθαύριο γίνουν δεκάδες και εκατοντάδες. Θα έρθει η στιγμή που ο λαός θα αποφασίσει να μην τον σφάζουν σαν κότες και τότε θα πάρει και αυτός τα άρματα». (Νίκος Ζαχαριάδης)

Οι ακραίες συνθήκες που διαμορφώνονται από τη συνακόλουθη της καπιταλιστικής κρίσης, όξυνση της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας, επιβάλλουν επιτακτικά την οργάνωση δομών μαζικής λαϊκής αυτοάμυνας για την αντιμετώπισή της.

Απέναντι στο καθεστώς τρόμου που οι κρατικές δυνάμεις καταστολής και οι φασιστικές συμμορίες από κοινού επιχειρούν να εδραιώσουν στους χώρους όπου το προλεταριάτο και η νεολαία ζει, εργάζεται και αγωνίζεται και το οποίο αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την ομαλή διεξαγωγή της επιχείρησης μετακύλησης των απωλειών της καπιταλιστικής κρίσης από το κεφάλαιο στον εργαζόμενο λαό, το λαϊκό επαναστατικό κίνημα πρέπει να λάβει άμεσα τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, όλα τα οργανωτικά και τεχνικά εκείνα μέτρα, που θα επιτρέψουν στο προλεταριάτο να αποκρούσει την τρομοκρατία και να ματαιώσει τα σχέδια των εκμεταλλευτών του.

Στην κατεύθυνση αυτή οργανώθηκε η επίθεση εναντίον της Διεύθυνσης Στρατοχωροφυλακής Βορειοανατολικής Αττικής, την οποία πραγματοποίησε ομάδα προλετάριων αγωνιστών.

Στην ένοπλη τρομοκρατία του στρατού της πλουτοκρατίας θα αντιτάξουμε τη δυναμική μας αυτοάμυνα.

Οπορτουνιστικές ταλαντεύσεις, υποχωρήσεις και περαιτέρω ανοχές, οδηγούν στην εξάντληση, την αποδυνάμωση και τελικά την εξόντωση του προλεταριάτου και του επαναστατικού κινήματος.

Ολοι στα άρματα, όλοι στον αγώνα για τη δικτατορία του προλεταριάτου και τον κομμουνισμό. Ζήτω η ΟΠΛΑ, ζήτω η 28η Οκτωβρίου του 1946!

Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας

Πόπη Μαλιωτάκη εναντίον Αγγελικής Ηλιάδη (Κόντρα για τα ενοίκια...)

Μια νέα μεγάλη διαμάχη ξεκίνησε ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την Πόπη Μαλιωτάκη. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Κους Κους», η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που έμενε η Αγγελική Ηλιάδη για τέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, διεκδικεί με δικαστική απόφαση 30.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε ενοίκια τρεισήμισι χρόνων που δεν πλήρωσε το ζευγάρι ποτέ. «Για πέντε μήνες πλήρωσαν ενοίκια. Τα υπόλοιπα τρεισήμισι χρόνια όχι. Αυτή η ιστορία με διέλυσε οικονομικά και ψυχολογικά, παρουσίασα προβλήματα υγείας ύστερα από αυτό», είπε με δηλώσεις της στο «Κους Κους» η ιδιοκτήτρια.



Η υπόθεση όμως περιπλέκεται αρκετά, αφού το συμβόλαιο για την ενοικίαση του σπιτιού ήταν στο όνομα του Μπάμπη Λαζαρίδη και δεν ανέφερε πουθενά το όνομα της Αγγελικής Ηλιάδη. Όπως μάλιστα υποστήριξε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η ίδια προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη γνωστή τραγουδίστρια για να ζητήσει από εκείνη τα χρήματα, όμως η απάντηση που πήρε ήταν «να τα ζητήσει από την κυρία Μαλιωτάκη», δηλαδή τη νόμιμη σύζυγο και συνεπώς κληρονόμο του Μπάμπη Λαζαρίδη.



Από την άλλη, η Πόπη Μαλιωτάκη -που μίλησε στην εκπομπή φανερά αναστατωμένη- απάντησε πως δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα ενοίκια, μιας και έχει αποποιηθεί την περιουσία του Λαζαρίδη, άρα δεν συγκαταλέγεται στους κληρονόμους του. Σε έξαλλη μάλιστα κατάσταση, η κ. Μαλιωτάκη κατηγόρησε την Αγγελική Ηλιάδη για εξωφρενικές απαιτήσεις, οι οποίες δημιούργησαν οικονομικό πρόβλημα στον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα εκείνος να μην πληρώνει τα ενοίκια του σπιτιού: «Φορούσε ρούχα που έκαναν 25.000 ευρώ και ζητούσε συνέχεια αφίσες στους δρόμους και πάρα πολλή διαφήμιση. Πώς νομίζετε ότι έκανε χρυσό δίσκο και πήγε σε καλύτερη δισκογραφική εταιρία και της γράφουν οι καλύτεροι στιχουργοί και συνθέτες; Κι εμένα μου το είχε προτείνει ο Μπάμπης, αλλά δεν το είχα δεχτεί γιατί δεν ήθελα να τον γονατίσω οικονομικά», υποστήριξε η Πόπη Μαλιωτάκη ενώ πρόσθεσε: «Έμενε ο σύζυγος με την ερωμένη και ζητάνε να πληρώσω εγώ, θα τρελαθούμε εντελώς;».



Σε αυτό το σημείο όμως εμπλέκεται στην υπόθεση και η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, καθώς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα προσπαθήσει να πάρει τα χρήματά της και από εκείνους. «Νομικώς δεν έχουμε άλλη διέξοδο, από το να ψάξουμε άλλους συγγενείς που δεν έχουν αποποιηθεί την περιουσία» εξήγησε η δικηγόρος της. Πρόσθεσε όμως: «Η κυρία Ηλιάδη νομικώς δεν είναι υποχρεωμένη να τα πληρώσει, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ηθικώς υποχρεωμένη να πληρώσει τα ενοίκια για ένα σπίτι στο οποίο έμενε μαζί με τον κ. Λαζαρίδη».
Πηγή : Yupi

Έδιωξε τον κλέφτη κάνοντας τον σκύλο!!!

Μία γυναίκα στις ΗΠΑ τρόμαξε έναν επίδοξο διαρρήκτη του σπιτιού της, παριστάνοντας τον... σκύλο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Η γυναίκα ανησύχησε ακούγοντας κάποιον να προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι της, σύμφωνα με την εφημερίδα Athens Banner-Herald.

Ενώ ο άγνωστος προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα, η ένοικος του σπιτιού άρχισε να την γρατζουνάει και να υποδύεται ένα μεγάλο σκυλί, όπως ανέφερε η αστυνομία. Με το
που άκουσε τον υποτιθέμενο ήχο του σκύλου ο επίδοξος διαρρήκτης έφυγε από το σημείο.

Ο άγνωστος φορούσε ένα χακί μπουφάν και πιθανότατα ήταν άστεγος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Η αστυνομία έψαξε για τα ίχνη του, την ώρα που κατέφθασε στη γειτονιά, αλλά ο άνδρας είχε ήδη εξαφανιστεί.
news247

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στην οικία της Μαριέττας Γιαννάκου...


Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε έξω από το σπίτι της ευρωβουλευτού της ΝΔ και πρώην υπουργού Παιδείας, Μαριέττας Γιαννάκου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Δεμερτζή 10 στα Πατήσια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και προκάλεσε μόνο ζημιές στην τζαμαρία της εισόδου και σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η βομβιστική επίθεση έγινε δύο ημέρες μετά το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής.

Ο αυτοσχέδιος ωρολογιακός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η κ. Γιαννάκου και εξερράγη στις 04.32.

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα

Οι δράστες προειδοποίησαν για την ενέργειά τους. Άντρας τηλεφώνησε στην «Ελευθεροτυπία» και τον «Alter» και ανέφερε ότι σε είκοσι λεπτά θα εκραγεί η βόμβα.

«Θα σκάσει σε είκοσι λεπτά μηχανισμός, Δεμερτζή 10 στης Μαριέττας Γιαννάκου. Δεν είναι φάρσα», ήταν τα λόγια του.

Αμέσως, περιπολικά απέκλεισαν την περιοχή. Πράγματι, ύστερα από είκοσι λεπτά εξερράγη η βόμβα.

«Δεν είναι φάρσα»

Στο σημείο πήγαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να περισυλλέξουν υπολείμματα του μηχανισμού και τυχόν άλλα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Η φράση «δεν είναι φάρσα», την οποία χρησιμοποίησε ο άγνωστος στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα παραπέμπει στον Επαναστατικό Αγώνα. Τα μέλη του την ανέφεραν σε προηγούμενες βομβιστικές επιθέσεις τους.

Η συγκεκριμένη οργάνωση τοποθετεί βόμβες μεγάλης ισχύος, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Η σημερινή έκρηξη ήταν μικρής ισχύος. Πιθανόν η συνδεσμολογία της βόμβας να δώσει μια πρώτη απάντηση για την ταυτότητα της οργάνωσης.

Πάντως, από την αστυνομία έχει διατυπωθεί η θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων για τις τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά και η πιθανότητα να δρουν, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ίδια άτομα, χρησιμοποιώντας διαφορετικές ονομασίες.

«Οχι μόνον δεν είχα ασφάλεια, αλλά η ασφάλειά μου είχε αφαιρεθεί πριν από έξι μήνες», δήλωσε στη ΝΕΤ η Ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι έντονα δυσαρεστημένη για το γεγονός ότι ο προηγούμενος αρχηγός της αστυνομίας διέταξε την απομάκρυνση του υπευθύνου ασφαλείας της.

Μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου, σχετικά με την έκρηξη βόμβας στο σπίτι της τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/10), η κα Γιαννάκου τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι κατά διαστήματα και με δική της ευθύνη φροντίζει για την προσωπική της ασφάλεια και όχι μέσω κρατικών παρεμβάσεων.

Έχασε την ζωή της σε διαγωνισμό κατανάλωσης νερού...

Η δικαίωση για την οικογένεια της αδικοχαμένης, Jennifer Strange, ήρθε μετά από μια σειρά δικαστικών μαχών που ξεκίνησε το 2007. Η αποζημίωση αγγίζει το ύψος των 16,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η άτυχη κοπέλα έχασε την ζωή της ύστερα από συμμετοχή σε διαγωνισμό κατανάλωσης νερού που είχε διοργανώσει ραδιοφωνικός σταθμός.

Η Jennifer Strange ήταν 28 ετών όταν συμμετείχε στο διαγωνισμό του ραδιοφωνικού σταθμού της Καλιφόρνια KDND-FM, με έπαθλο ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι Nintendo-Wii... σε όποιον κατάφερνε να καταναλώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού χωρίς να ουρήσει ή να κάνει εμετό.

Ύστερα από τη δοκιμασία, στην οποία απέτυχε, η άτυχη κοπέλα παραπονέθηκε στους συναδέλφους της για κεφαλαλγία και επέστρεψε σπίτι της, όπου βρέθηκε νεκρή λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με την νεκροψία, η Jennifer υπέκυψε λόγω δηλητηρίασης από το νερό, ένα φαινόμενο που προκαλείται σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης υγρών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και η οποία μπορεί να προκαλέσει οίδημα στον εγκέφαλο, κώμα και τελικά το θάνατο.

H οικογένειά της υπέβαλε αγωγή κατά του σταθμού ζητώντας αποζημίωση ύψους 34 εκατομμυρίων δολαρίων. Κατά την ακροαματική διαδικασία, οι συνήγοροι του KDND-FM παραδέχθηκαν ότι ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται εν μέρει σε αμέλεια του σταθμού.
Zougla

Σοφία Ψυχογιού : Σε κρίσιμη κατάσταση η ειδική φρουρός...


«Το κακό που μας βρήκε εύχομαι να μη βρει άλλη οικογένεια. Η Σοφία ήταν χαρούμενη που μπήκε στην αστυνομία και περιμέναμε όλοι την ορκωμοσία της που θα γινόταν σε λίγες ημέρες. Και τώρα το κορίτσι μας χαροπαλεύει».

Φανερά συγκλονισμένος ο παππούς της νεαρής δόκιμης ειδικής φρουρού Σοφίας Ψυχογιού μίλησε στην «Espresso» για τη δύσκολη μάχη που δίνει η εγγονή του για να κρατηθεί στη ζωή, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», ύστερα από τα πυρά που δέχτηκε από τους τρομοκράτες που «γάζωσαν» το Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

«Κοντεύουμε να τρελαθούμε από την αγωνία για το παιδί μας. Προσπαθώ μαζί με τη γυναίκα μου να κρατηθούμε όρθιοι, γιατί αν πάθει κάτι το κορίτσι δεν θα το αντέξουμε» λέει ο παππούς της Δημήτρης και προσθέτει: «Στο νοσοκομείο είναι ο πατέρας της και ο αδελφός της που είναι επίσης αστυνομικός και προσεύχονται στον Θεό να βοηθήσει το κορίτσι μας».

Στο πλευρό της 23χρονης βρίσκονται και οι κάτοικοι του χωριού Αθαμάνιο της Αρτας, τόπο καταγωγής της, οι οποίοι περνούν καθημερινά από το σπίτι των παππούδων της και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο.

«Ολοι εδώ στο χωριό έχουν συγκλονιστεί γιατί η Σοφία είναι αγαπητό παιδί. Πάντα χαμογελούσε και δεν χαλούσε χατίρι σε κανέναν» μας λέει η γιαγιά της.

Η νεαρή ειδική φρουρός είχε χάσει αρκετό αίμα από τις σφαίρες που την είχαν χτυπήσει. Διασωληνώθηκε αμέσως και αφού η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε χτυπηθεί από δύο σφαίρες.

Η πρώτη στο δεξιό ώμο, διαπέρασε τον άνω λοβό του δεξιού πνεύμονα, προσέκρουσε σε οστό της σπονδυλικής στήλης και κατέληξε στην αριστερή ωμοπλάτη. Για να αντιμετωπιστεί η σοβαρή βλάβη, η 23χρονη υπεβλήθη αμέσως σε θωρακοχειρουργική και ορθοπεδική επέμβαση, ευτυχώς όμως όπως διαπιστώθηκε μετά τον αγγειοχειρουργικό έλεγχο δεν είχε υποστεί τρώση σημαντικού αγγείου, η οποία θα επιβάρυνε την κατάστασή της και ίσως ήταν μοιραία για τη ζωή της. Η δεύτερη σφαίρα είχε χτυπήσει τον αριστερό βραχίονα, χωρίς να απειλήσει ζωτικά όργανα, και αφαιρέθηκε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της παραμένει σοβαρή, αλλά όχι κρίσιμη.

Group (με 1.500 μέλη) στο Facebook για τη Σοφία

Εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης... για την 23χρονη Σοφία Ψυχογιού, που δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική του «Ερυθρού Σταυρού» μετά τον τραυματισμό της στην άνανδρη επίθεση των τρομοκρατών έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στην Αγία Παρασκευή.

Οι φίλοι της έχουν φτιάξει στο Facebook μια αρκετά μεγάλη ομάδα, περισσότερα από 1.500 μέλη μέσα σε μία μόνο μέρα... που δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνει, ενώ παράλληλα εκφράζουν τον αποτροπιασμό και το θυμό τους για την τρομοκρατική επίθεση.

«Για τη φίλη μας Σοφία Ψυχογιού, δόκιμη ειδική φρουρό, που είναι στο νοσοκομείο» ονομάζεται το group. Ολοι μιλάνε για μία πολύ δυνατή κοπέλα και πάντα χαμογελαστή... δεν λείπουν και αυτοί που της λένε «σε περιμένουμε να γυρίσεις, να δούμε το χαμόγελό σου», «Σοφάκι, αστέρια σαν και σένα δεν σβήνουν εύκολα, θα τα καταφέρεις!» ή «Σε περιμένω πώς και πώς να μου ξαναμιλήσεις και να σε δω να γελάς και πάλι... Θα τα καταφέρεις». Πολλοί είναι και οι φίλοι και συγγενείς της από την Αρτα που γράφουν: «Ολη η Αρτα είναι μαζί σου».

Αυτό που εύχονται όλοι είναι η Σοφία να γίνει γρήγορα καλά και να γυρίσει κοντά τους και το σίγουρο είναι πως όταν βγει από την εντατική θα ‘χει πολλούς κοντά της να την αγαπάνε και να τη φροντίζουν.
Espressonews.

Απόσυρση αυτοκινήτων 2009: Ποιες αλλαγές προωθούνται...

Περίπου ενάμιση μήνα μετά την έναρξη του μέτρου της απόσυρσης αυτοκινήτων η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη ετοιμάζει αλλαγές στα οικονομικά κίνητρα με έμφαση στο περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Περιβάλλοντος υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να αλλάξουν τα ποσά, το bonus, που δικαιούται όποιος αποσύρει το αμάξι του. Η αρμόδια υπουργός μετά τη συνεργασία που είχε την περασμένη Τρίτη με τον πρωθυπουργό, ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα το πακέτο των αναθεωρημένων σχεδίων που θα αφορούν τα μικρότερα μπόνους για την απόσυρση και τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας του 2010.

Συγκεκριμένα, στο θέμα της απόσυρσης θα μειωθούν τα οικονομικά κίνητρα κυρίως για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Ετσι αναμένεται να απαλειφθεί η πρόβλεψη για οποιοδήποτε μπόνους αγοράς οχήματος άνω των 2.000 κ.εκ.

Παράλληλα υπάρχουν σκέψεις και για την αγορά του νέου αυτοκινήτου, η οποία μέχρι σήμερα επιδοτείται με 1.000 ευρώ επιπλέον. Ετσι τώρα δεν θα παίρνουν όλοι οι ιδιοκτήτες 1.000 ευρώ, αλλά όσοι αγοράσουν αυτοκίνητο έως 1.375 κυβικά θα παίρνουν 500 ευρώ και δύο εισιτήρια ελευθέρας του ΟΑΣΑ με ισχύ για ένα χρόνο και για αυτοκίνητα έως 2.000 το πόσο γίνεται 300 συν δύο εισιτήρια ελευθέρας του ΟΑΣΑ για ένα χρόνο. Οσοι αγοράσουν αυτοκίνητο πάνω από 2.000 κυβικά δεν θα δικαιούνται να πάρουν κάποιο πόσο.

Την ίδια ώρα μέχρις στιγμής έχουν αποσυρθεί περίπου 53.000 αυτοκίνητα, ενώ άγνωστο παραμένει με ποια μέτρα θα αποζημιωθούν οι συγκεκριμένοι πολίτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα νέα τέλη θα παραμείνουν στο πλαίσιο που είχαν εξαγγελθεί σε ό,τι αφορά την κατηγοριοποίησή τους, ωστόσο θα υπάρξουν μειώσεις στα οχήματα μέχρι 1.400 κ.εκ. (προ του 2005) σε σχέση με τη ρύθμιση που παρουσίασε η προηγούμενη κυβέρνηση. Προβλέπονται ακόμη πιο μεγάλες αυξήσεις στα προ του 2005 οχήματα από 2.000 κ.εκ. και πάνω.



(από ΤΑ ΝΕΑ) Απόσυρση δύο ταχυτήτων δημιουργείται στην αγορά του αυτοκινήτου. Τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Οικονομικών δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο τι πρόκειται να γίνει- δηλαδή τι θα αλλάξει από τα μέτρα Σουφλιά- για την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων (υπολογίζονται σε 730.000) με συνέπεια να έχει μπλοκάρει η διαδικασία.

Από το υπουργείο Περιβάλλοντος λένε ότι σήμερα δεν πρόκειται να γίνει καμία ανακοίνωση για το τι θα ισχύσει για την απόσυρση και τα πράσινα τέλη και- σύμφωνα με πληροφορίες- ενδέχεται να συνεδριάσει η διυπουργική επιτροπή προκειμένου να καταλήξει στο ποια μέτρα θα εφαρμοστούν.

Στο μεταξύ, 63.000 αυτοκίνητα έχουν αποσυρθεί αλλά οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους από τις Εφορίες. Έτσι, σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Οικονομικών, εξετάζεται και νομικά όσοι ιδιοκτήτες απέσυραν τα αυτοκίνητά τους να πάρουν το μπόνους από τη ρύθμιση Σουφλιά και οι υπόλοιποι να περιοριστούν σε μικρότερο ποσό με... δέλεαρ- υπάρχει και αυτή η σκέψη- τη χορήγηση δωρεάν καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ.

Διαρροές σεναρίων
Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη ανακοίνωσε την Τρίτη ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δοθούν στη δημοσιότητα τα σχέδια για την απόσυρση και τα περιβαλλοντικά τέλη. Ωστόσο, όσον αφορά την απόσυρση- τουλάχιστον μέχρι στιγμής- τα δύο υπουργεία περιορίζονται σε διαρροές σεναρίων.

Η εισήγηση από το νεοσύστατο υπουργείο Περιβάλλοντος είναι να αλλάξει το σύστημα και να μη δίνονται κίνητρα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα. Για την ακρίβεια, να είναι μηδενική η επιδότηση για αγορά αυτοκινήτου πάνω από 2.000 κυβικά. Αυτή η λογική προβάλλεται και για τα νέα περιβαλλοντικά τέλη που επεξεργάζεται το υπουργείο. «Στόχος είναι να αμβλύνουμε την κοινωνική αδικία έτσι ώστε οι κάτοχοι μικρού κυβισμού αυτοκινήτων να πληρώνουν μικρότερα ποσά», έλεγαν χθες στελέχη του υπουργείου.

Για τα νέα τέλη θα υπάρχει η κατηγοριοποίηση όπως προβλέπεται από τη ρύθμιση Σουφλιά (4 κατηγορίες) και οι μειώσεις θα αφορούν τα αυτοκίνητα μέχρι 1.400

κυβικά. Σύμφωνα ωστόσο με πηγές από το υπουργείο Οικονομικών είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για την πληρωμή των νέων τελών (και πέρα από την 31η Δεκεμβρίου) αφού η όλη διαδικασία έχει καθυστερήσει.

Τέλος ο Πράσινος Δακτύλιος
Την ίδια ώρα, εξετάζεται από την αρχή ο Πράσινος Δακτύλιος. Πηγές από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ανέφεραν χθες ότι «το μέτρο θα εξεταστεί συνολικά από την αρχή, αφού περιβαλλοντικά δεν προσφέρει τίποτα και στόχος είναι η μείωση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και η αύξηση της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς».

Σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου του τέως υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά- η οποία για να ισχύσει πρέπει να κυρωθεί από τη Βουλή - ο Πράσινος Δακτύλιος θα εφαρμοστεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2011. Τα αυτοκίνητα με υψηλές εκπομπές ρύπων (δηλαδή τα οχήματα 15ετίας) δεν θα μπορούν να μπαίνουν στον Πράσινο Δακτύλιο κατά το ωράριο λειτουργίας του. Τα «καθαρά» αυτοκίνητα- δηλαδή όσα εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο απο 140 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο- θα μπαίνουν ελεύθερα, ενώ για όλα τα υπόλοιπα θα ισχύει το σύστημα μονά- ζυγά.
Espressonews

29 Οκτωβρίου 2009

Ποια γυναίκα πλήρωσε 140.000 Ευρώ για να φιλήσει την Charlize Theron στο στόμα;


Καλά λένε "Μα πού χάθηκαν οι άντρες". Πού ακούστηκε μια γυναίκα να πλειοδοτήσει για να... φιλήσει τη Charlize Theron στο στόμα! Αυτό έγινε ενώ συμμετείχε σε φιλανθρωπική εκδήλωση της "OneXOen" για τα παιδιά της Νότιας Αφρικής η sexy ηθοποιός και αγανάκτησε με τις χαμηλές προσφορές. Αφού είδε ότι μαζευόντουσαν μόνο 37.000 δολάρια για την προσφορά που ήταν ένα ταξίδι στη Ν. Αφρική με εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελο και συνάντηση με τον Νέλσον Μαντέλα, δεν κρατήθηκε... Δήλωσε ότι βγάζει σε δημοπρασία ένα της φιλί στο στόμα διάρκειας 7 δευτερολέπτων. Και η δεύτερη έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι οι άνδρες αποδείχθηκαν... τσιγγούνηδες αφήνοντας στη γυναίκα της φωτογραφίας, η οποία και έδωσε 140.000 ευρώ, την ευκαιρία να φιλήσει τη sexy ηθοποιό. Πάει, χάλασε ο κόσμος πατριώτη...

showbitch-vip.blogspot.com

Η Lady Gaga έρχεται στην Ελλάδα (;)

Η περιοδεία της Lady GaGa (χωρίς τον Kanye West...) ξεκινά στις 27 Νοεμβρίου, που το κοινό στο Montreal του Καναδά θα απολαύσει την disco diva live!

Tο "Monster Ball Tour" θα κάνει τριάντα στάσεις σε Καναδά, Αμερική και Αυστραλία, αλλά για την Ευρώπη ούτε λόγος ακόμα!

Ωστόσο, σύμφωνα με το επίσημο site της GaGa, μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα περιοδεία, που υπολογίζεται να είναι κοντά στις 2 Απριλίου του 2010, τότε η superstar θα ξεκινήσει και το ευρωπαϊκό tour, το οποίο μάλιστα αναμένεται να κρατήσει κοντά στον ένα χρόνο!

Οι πλειοψηφία των live εμφανίσεων της Lady GaGa στην Ευρώπη, θα γίνουν στην Αγγλία, αλλά και η Αθήνα είναι ένας από τους πιο πιθανούς προορισμούς του "Monster Ball Tour"!

Για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη, θα είστε οι πρώτοι που θα τα μάθετε!

Stay tuned!

mad

Πως έγινε το κόλπο με τους κυλίνδρους και το μαχαίρι από τον Pedram στο show του Uri Geller...

Όσοι παρακολουθήσατε το show του Uri Geller το προηγούμενο Σάββατο θα εντυπωσιαστήκατε,ανάμεσα στα άλλα, και από τον "Mentalist" Pedram ο οποίος με δεμένα τα μάτια κατόρθωσε να βρει που κρύβεται ένα κοφτερό μαχαίρι έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις κυλίνδρους και διακινδυνεύοντας (που λέει ο λόγος..) την σωματική του ακεραιότητα.Σε περίπτωση που απορήσατε για το πως τα κατάφερε εμείς σας προσφέρουμε την λύση.Το μυστικό κρύβεται στο "περίεργο" βραχιόλι που φορούσε στο αριστερό του χέρι.Το βραχιόλι αυτό ήταν κατασκευασμένο από ισχυρό μαγνήτη με αποτέλεσμα κάθε φορά που πλησίαζε το χερι του πάνω από τον κύλινδρο με το μαχαίρι να μπορεί να νιώθει την μαγνητική έλξη και να απομακρύνεται.Για πιο αναλυτικές λεπτομέρειες δείτε τα παρακάτω βίντεο...


Το show του Pedram



Η λύση του μυστηρίου...


News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick