twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Φεβρουαρίου 2010

Hack 4 Fame Επεισόδιο 3 : Η προκύρηξη

Διαβάστε τι λέει η ομάδα που έχει κατορθώσει να τρομοκρατήσει ολόκληρη την εγχώρια showbiz

"Είμαστε παντού, οτιδήποτε συνδεεται με καλώδιο, οτιδήποτε βρίσκεται στο δίκτυο, οτιδήποτε αποθηκεύεται ψηφιακα, το βλεπουμε. Μείνετε συντονισμένοι, στο επομενο επεισοδιο ισως είστε εσείς ο νικητης του next top-hax model. Το καρναβαλι με τα μοντέλα, σταματα εδω.

Πολλά blogs υποστήριξαν την προσπαθεια μας και τους ευχαριστούμε δημοσία. Στηρίζουμε την εναλλακτική δημοσιογραφία στο σύνολο της. Αγνοούμε επιδεικτικά τα παραδοσιακα ελληνικά ΜΜΕ που προσπαθούν να μας εκθεσουν με ψεύτικες συκοφαντίες γνωστων και άγνωστων δημοσιογραφισκων. Γι αυτους λοιπόν, seriously. Shut the Fuck up.

Αφου εκ του μακρόθεν διαπιστωσαμε τις απατές που γίνονται εις βάρος ολων εμας των ελλήνων, φανταζομαστε οτι απο κοντά είναι πολυ χειρότερα τα πραγματα.

Στα επόμενα επεισόδια θα αποκαλυφθεί η διαφθορα στην υγεία και τις τράπεζες, παντα προστατεύοντας τον πολίτη, κατ ι που δεν πετυχαίνουν να κάνουν ολοι οι δήθεν υπεθυνοι-τσιρακια, παρα μονο σφυρίζουν αδιαφορα κοιτώντας την τσέπη τους. Μήπως η ανικανότητα ξεκινάει απο τις τράπεζες και φτάνει ως την αρχη προστασίας προσωπικων δεδομενων; Κλείστε την επιτελούς, ούτως η άλλως δεν εχει λογο ύπαρξης. Ολοι αυτοι που θα επρεπε να προστατεύουν τον πολίτη απλα κοιτάνε τις μίζες.

Δεν πειράζει, το hack4fame hacking group είναι εδω για να προστατεύσει ολους εσας και να εκθεσει τους ανευθυνο-υπευθυνους."

Υ.Γ: Οι τύποι απλά δεν παίζονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick