twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Μαρτίου 2010

Έτσι δολοφονήθηκε ο 15χρονος από την βόμβα των ψευτοεπαναστατών στα Κάτω Πατήσια

Τελευταία ενημέρωση: 29.03.2010 | 02:01
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της έκρηξης που έγινε στις 22:41, στην διασταύρωση Πολίτη Φωτίου 10 και Ιακωβάτων, στα Κάτω Πατήσια.
Αρχικά οι εκτιμήσεις της αστυνομίας ήταν ότι νεκρός ήταν ο τρομοκράτης, ο οποίος επιχείρησε να τοποθετήσει την βόμβα στην σχολή δημόσιας διοίκησης.
Από την έκρηξη, εκτός από τον νεκρό ο οποίος διαμελίστηκε, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται προληπτικά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αγλαϊα Κυριακού, ένα 10χρονο κορίτσι, το οποίο ήταν στο σημείο με τη μητέρα του.
Όταν η μητέρα - αφγανικής καταγωγής - κατάφερε να συννενοηθεί με τους αστυνομικούς, τους είπε οτι ο νεκρός είναι ο 15χρονος γιος της. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οικογένεια συνήθιζε τα βράδια να περιπλανιέται στην περιοχή και επειδή είναι πολύ φτωχοί μάζευαν ότι έβρισκαν σε κάδους απορριμμάτων. Ετσι οι εκτιμήσεις λένε οτι πιθανότατα βρήκαν σε κάδο μια βαλίτσα ή σάκο, που ήταν μέσα τοποθετημένη η βόμβα ανάμεσα σε ρούχα και την πήραν μαζί τους.
Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση βόμβας, ενώ εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο εκείνοι που τοποθέτησαν την βόμβα να μην είχαν προλάβει καν να απομακρυνθούν από το σημείο.
Επίσης, πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης είναι καφετέρια η οποία ήταν γεμάτη κόσμο!
Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή, πριν από λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί βόμβα στο σπίτι του προέδρου της ελληνοπακιστανικής κοινότητας.
Στον τόπο της έκρηξης βρίσκονται αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργοί οι οποίοι διεξάγουν έρευνα. Ο χώρος έχει αποκλειστεί και ερευνάται εξονυχιστικά.
"Η τρομοκρατία έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο" δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φτάνοντας στο σημείο. "Ήταν ένα ύπουλο και άνανδρο χτύπημα των τρομοκρατών. Δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν, είμαστε απέναντί τους", τόνισε.

Newsit(.gr)

3 σχόλια:

Νικλας Παπας είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;;;
ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ YES MEN;;;

papagalaki είπε...

Φίλε αναγνώστη, ναι τραβάω ζόρι.
Πρώτα απ'όλα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε επαναστατικές ομάδες.
Εξάλλου υπάρχουν πολλές διαφορετικές κοινωνικές ομάδες που βάζουν βόμβες σε κάδους έξω από κυβερνητικά κτίρια.Μπορεί να ήταν συνταξιούχοι, ή μαθητές ή παιδιά του νηπιαγωγίου που διαμαρτύρονται για την οικονομική κρίση.
Οι "επαναστατικές ομάδες" δεν βάζουν ποτέ βόμβες σε κάδους.
Τραβάω ζόρι που υπάρχουν ψευτοεπαναστάτες και θλιβερά τυπάκια σαν και εσένα που υποστηρίζουν αυτές τις παλαιού τύπου και ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΗΣ νοοτροπίας παρέες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα προβλήματά της.
Τον χαρακτηρισμό φυσικά και σου τον επιστρέφω στον υπερθετικό βαθμό
Διάβασε και το παρακάτω μπας και βάλεις μυαλό

Υ.Γ Καημένε Παπαδόπουλε που είσαι να καμαρώσεις την σπορά σου!

http://trelospapagalos.blogspot.com/2009/11/blog-post_5240.html

papagalaki είπε...

Επίσης μην γράφεις με κεφαλαία.
Δεν είναι ευγενικό....

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick