twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Μαρτίου 2010

Στο προσκήνιο και πάλι η Νατέλα,η μητέρα του Άλεξ




Η επανεμφάνιση στο προσκήνιο της μητέρας του Αλεξ, Νατέλας Ιντσουαΐντσε συνδυάζεται μ’ ένα χαρμόσυνο γεγονός για τα παιδιά. Η τραγική μάνα, που ως γνωστόν είναι άριστη πιανίστρια και γενικότερα μουσικός, βρήκε το κουράγιο και θα διευθύνει τη χορωδία «Φίλιππος» στα εγκαίνια του κτιρίου που στεγάζει το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στη Βέροια.

Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 6.30 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αιγές» και όλοι στη Βέροια περιμένουν το γεγονός με ανυπομονησία.

Το σωματείο απαρτίζεται από διακόσια μέλη και κάνει σπουδαία δουλειά στην πόλη όπου σημειώθηκε η πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Αλεξ Μεσχισβίλι.

Μετά τη Νατέλα και τη χορωδία θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Εύα Ιεροπούλου και στο οποίο θα συμμετάσχουν η ηθοποιός- τραγουδίστρια Μάγδα Πίνσου, ο μουσικοσυνθέτης Σάκης Λάιος, καθώς και τα μέλη χορού της ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας σε χορογραφία της Μελίνας Παπαδοπούλου. Επίσης, θα εμφανιστούν οι Νεφέλη και Νίκη Μπραβάκη, οι οποίες θα ενσαρκώσουν ρόλους και θα τραγουδήσουν.

«Η “Πρωτοβουλία για το Παιδί” έχει θεμελιώσει διαρκή συνεργασία με τον δήμο Βέροιας. Η αρχή έγινε με την παραχώρηση εκ μέρους του Νομικού Προσώπου του δήμου «Βρεφονηπιακός Σταθμός Θεανώ Ζωγιοπούλου», για οκτώ χρόνια, της χρήσης ενός ακινήτου. Το ακίνητο αυτό, που έχει καθαρό εμβαδόν 150 τετραγωνικά μέτρα, επισκευάστηκε, διαρρυθμίστηκε και επιπλώθηκε με τη φροντίδα, τις δαπάνες και την εθελοντική εργασία μελών ή φίλων του σωματείου.

«Σήμερα η “Πρωτοβουλία για το Παιδί” διαθέτει την πρώτη στέγη υποδοχής - φιλοξενίας παιδιών, που αποτελείται από ένα γραφείο για το επιστημονικό προσωπικό, δύο χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, μία κουζίνα-τραπεζαρία, μία αποθήκη τροφίμων - ρούχων, δύο κοιτώνες, ένα WC, καθώς και δύο χώρους υποδοχής» μας λέει ο πρόεδρος του σωματείου Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος. Μέσα στον φιλόξενο χώρο παρέχονται υπηρεσίες σίτισης, συντήρησης, καθαριότητας, μαθησιακής υποστήριξης, εκπαίδευσης σε δεξιότητες και μύησης των παιδιών σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ο σύλλογος διαθέτει σήμερα και 1.072 μέλη στο Facebook, ενώ ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αγκαλιάζουν την προσπάθεια των μελών-εθελοντών του.

Τα εγκαίνια θα χαιρετίσουν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Βέροιας και Ναούσης, ο νομάρχης Ημαθίας Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, η δήμαρχος Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, οι πρόεδροι της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, της κοινωνικής οργάνωσης νέων «Αρσις», του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος και των Επιμελητών Ανηλίκων Θεσσαλονίκης Ολγα Χατζηδήμου. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η αντεισαγγελέας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης Κατερίνα Καραγιαννακίδου.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick