twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Μαρτίου 2010

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στις αποκαλύψεις της Τζούλιας

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια σε όσα δήλωσε χθες η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Τατιάνα Στεφανίδου για το επίμαχο dvd, «αδειάζοντας» τον δικηγόρο της, δεν άργησε να έρθει…

Ο γνωστός ποινικολόγος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» τόνισε πως δεν έχει δει τη συνέντευξη του μοντέλου και πως πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του ότι έχει εντελώς διαφορετική τοποθέτηση από αυτήν που είχε στην προσωπική της επιστολή.

«Θα επικοινωνήσουμε μαζί της και εφόσον αυτά που είπε στην τηλεόραση αναιρούν τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για να κάνουμε τις έννομες ενέργειες που έχουμε συμφωνήσει δε θα προχωρήσουμε» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας, επισημαίνοντας πως «Δεν υπάρχει υπόθεση όταν ο άλλος βγαίνει και λέει ότι γύρισα το πορνό dvd για τα χρήματα».

Τέλος ο γνωστός δικηγόρος, αναφέρει πως στην περίπτωση που όλα όσα είπε η Τζούλια στη χθεσινή της συνέντευξη αληθεύουν, τότε «δημιουργούν τεράστιο προσωπικό πρόβλημα για το μέλλον της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick