twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουνίου 2009

ΑΕΚ: 800 και τέλος!


Το σίριαλ για τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου στην ΑΕΚ συνεχίζεται, μία ημέρα μετά την νέα πρόταση του Νίκου Θανόπουλου στον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ομόλογό του στον Πανιώνιο και ανέβασε την προηγούμενη πρόταση των 700.000 ευρώ (με το «δυνατό» ποσοστό μεταπώλησης του 25%) στις 800.000 ευρώ. Ο κ. Θανόπουλος, όμως, δεν πήρε τη θετική απάντηση του ισχυρού άνδρα των «κυανέρυθρων». Ο κ.Τσακίρης απάντησε αρνητικά στην προσφορά των «κιτρινόμαυρων», που όπως ειπώθηκε είναι και η τελευταία.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν φαίνεται να έχει κλείσει ακόμα για την ΑΕΚ. Στην «Ένωση» υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα αποκτηθεί ο διεθνής άσος, αφού θα βρεθεί η χρυσή τομή προς το «κοινό συμφέρον». Οι Νεοσμυρνιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να διευκολύνουν τους «κιτρινόμαυρους» με δόσεις διαρκείας, αλλά αξιώνουν περισσότερα από 950.000 ευρώ (τόσα έδινε η Μόναχο 1860) για την παραχώρηση του 22χρονου μέσου. Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν ο Μάκος θα γίνει παίκτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τη διοίκηση να τονίζει ότι «συνεχίζονται οι επαφές και οι προσπάθειες για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου. Ο Πανιώνιος έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, που κρίνεται σεβαστή, και δεν έχει βρεθεί ακόμη η φόρμουλα για συμφωνία».

από την sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick