twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Ιουνίου 2009

Ερωτικό θρίλερ με ανήλικη στα Γιάννενα

Μια ιστορία έρωτα έχει... αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής Κατσικά Ιωαννίνων, όπου μια ανήλικη κοπέλα «κλέφτηκε» με τον ενήλικα εκλεκτό της καρδιάς της επειδή το στενό οικογενειακό περιβάλλον της δεν τον ενέκρινε για γαμπρό.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη όταν έγινε γνωστό πως η 16χρονη κοπέλα το έσκασε από το πατρικό της και επέλεξε να ζήσει μακριά από τους δικούς της αλλά κοντά στον άνδρα που έχει «κλέψει» ολοκληρωτικά την καρδιά και το μυαλό της.

Το ζευγάρι, που διατηρούσε κρυφό δεσμό εδώ και αρκετό καιρό, φέρεται να είχε οργανώσει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το «σχέδιο απόδρασης», το οποίο μπήκε σε εφαρμογή πριν από περίπου μία εβδομάδα όταν η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της και πήρε ταξί με προορισμό την πόλη της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πόλη της Λαμίας είχε ορισθεί ως τόπος συνάντησης για το ερωτευμένο ζευγαράκι.

Ετσι, όταν η κοπέλα έφτασε στη Λαμία, ο «φίλος» της, που την περίμενε μέσα σε αυτοκίνητο μεξένες πινακίδες, την παρέλαβε και μαζί διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη για απαγωγή ανήλικης κατοίκου της περιοχής, αλλά παρά τις εκτεταμένες έρευνες ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί. Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για «απόρριψη» του αλλοδαπού γαμπρού λόγω καταγωγής και μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τη 16χρονη, ενώ εύλογη είναι και η ανησυχία της οικογένειας, αφού κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η κόρη τους, αλλά και αν είναι σε ασφαλή χέρια

Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick