twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Ιουνίου 2009

Αλέκος Αλαβάνος: "Παιδί προβληματικής οικογένειας ο Τσίπρας"


Να «στείλει ένα σήμα SOS» στα στελέχη και τη βάση του ΣΥΝ ήταν ο στόχος του Αλέκου Αλαβάνου, που εξηγεί σε συνέντευξή του στο «Βημα της Κυριακης» τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση αλλά και την ανάκλησή της.


Ο κ. Αλαβάνος εκτιμά ότι η κίνησή του πέτυχε τον στόχο της αφού «το SOS ελήφθη και από τα πάνω και από τα κάτω», ενώ λέει ότι στην απόφασή του να παραμείνει τελικώς στο κόμμα και τη βουλή έπαιξε ρόλο και το συναίσθημα.

Αψηφώντας τις σφοδρές αντιδράσεις της Κουμουνδούρου, ο κ. Αλαβάνος επανέρχεται στο ζήτημα των σχέσεων ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι το κέντρο λήψης αποφάσεων πρέπει να μετατοπιστεί προς τον δεύτερο, ενώ καλεί τους συντρόφους του να μην αντιμετωπίζουν τη σχέση μεταξύ των δύο ως «ανταγωνιστική».

«Παιδι προβληματικης οικογενειας»

Ο πρόεδρος της κοιμνοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει για μία ακόμη φορά αιχμές εις βάρος του διαδόχου αλλά και του περιβάλλοντός του, παρομοιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα με «παιδί προβληματικής οικογένειας». «Η προσωπική στάση του καθένα έχει μεγάλη σημασία. Δεν υπάρχουν προβληματικά παιδιά, αλλά προβληματικές οικογένειας», λέει χαρακτηριστικά ο Αλ. Αλαβάνος.

Παράλληλα, κατηγορεί στελέχη του ΣΥΝ ότι εξωραΐζουν το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει «σοβαρή εκλογική ήττα». «Δεν μπορούμε να λέμε ότι ήταν κάτω των προσδοκιών, ότι η πολιτική μας ήταν σε όλα σωστή, ότι δεν τρέχει σχεδόν τίποτε», επισημαίνει ο κ. Αλαβάνος και επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία του κόμματος που «καθοδηγήθηκε από τις δημοσκοπήσεις, ενώ με τους στόχους που έθεσε άφησε αδιάφορη την κοινωνία».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick