twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουλίου 2009

Απίστευτο! Το παιδί τους γύρισε από τnν άλλη ζωη...

Πρωταγωνίστρια σε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι της μοίρας βρέθηκε μία οικογένεια από την Τουρκία. Όλα ξεκίνησαν στις 23 Ιουνίου, όταν ένα ημιφορτηγό, που μετέφερε εργαζόμενους σε αγροκαλλιέργειες, ανετράπη σε δρόμο επαρχιακής πόλης της Σμύρνης.

Από το δυστύχημα σκοτώθηκαν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 15. Ένας από αυτούς, μία κοπέλα, εισήλθε στην εντατική καθώς η κατάστασή της ήταν σοβαρή. Ωστόσο, 10 μέρες μετά συνήλθε. Τότε οι νοσοκόμες, που είχαν στα χέρια τους τα στοιχεία της, την αποκάλεσαν Γιασεμίν. Όμως η ασθενής είπε ότι το όνομά της είναι Ραμπία. Το ιατρικό προσωπικό θεώρησε ότι η νεαρή ήταν ακόμη υπό την επήρεια σοκ. Αλλά εκείνη επέμενε ότι την έλεγαν Ραμπία.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αποφάσισαν να βγάλουν φωτογραφία το κορίτσι, για να τη στείλουν στους συγγενείς της, οι οποίοι πριν λίγες μέρες… έθαψαν το παιδί τους! Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν.

Η οικογένεια έτρεξε σύσσωμη στην κλινική για να δουν τι συμβαίνει. Όταν είδαν το παιδί τους ζωντανό δεν πίστευαν στα μάτια τους. «Είμαι ακόμα σοκαρισμένος, είναι σαν να ξαναγεννήθηκε η αδερφή μου. Νομίζαμε ότι ήταν νεκρή και τη θάψαμε. Όλες αυτές τις μέρες κλαίγαμε από λύπη και τώρα δακρύζουμε από χαρά», είπε ο αδερφός της Ραμπία.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick