twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Ιουλίου 2009

Δολοφήνησε τον γιο του επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Τουρκία, όπου σε ένα «έγκλημα τιμής» ένας πατέρας σκότωσε τον γιό του γιατί ήταν ομοφυλόφιλος.

Οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση διήρκεσαν έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά οι Αρχές απέδειξαν τελικά την ενοχή του πατέρα – δολοφόνου, ο οποίος από την ημέρα του εγκλήματος που έγινε πέρυσι είναι εξαφανισμένος και πλέον καταζητείται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος φοιτητής Φυσικής στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, Ahmet Yildiz, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό που απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους, δύο μήνες πριν τη αποφοίτησή του.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από την οικογένειά του και αναγκάστηκε να πάει στον εισαγγελέα και να περιγράψει τις απειλές που δεχόταν.

Ωστόσο, οι Αρχές δεν έλαβαν αρκετά σοβαρά την περίπτωση του Ahmet και δεν ερεύνησαν εκείνη τη στιγμή την υπόθεσή του.

Τελικά οι απειλές συνεχίστηκαν και, δυστυχώς για τον 26χρονο, έγιναν πραγματικότητα την παραμονή της αποφοίτησής του από το πανεπιστήμιο.

Ο Ahmet βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με τον Ibrahim, τον άνθρωπο με τον οποίο είχε δεσμό και που είναι Τούρκος που ζει στη Γερμανία, όταν αποφάσισε να βγει έξω για να αγοράσει παγωτό.

Το σπίτι του 26χρονου βρισκόταν στην Χρυσούπολη, στην ασιατική ακτή του Βόσπορου.

Ο 26χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του αλλά δεν πρόλαβε να διανύσει παρά μόλις λίγα μέτρα, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο πέρασε από δίπλα του και ένας από τους επιβάτες τον «γάζωσε « με δεκάδες σφαίρες σε όλο του το σώμα.

Ο φίλος του, Ibrahim, άκουσε τους πυροβολισμούς και πετάχτηκε έξω να δει τι συνέβη και βρήκε αιμόφυρτο και νεκρό τον 26χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Από εκείνη τη στιγμή ο πατέρας του Ahmet εξαφανίστηκε και τώρα πια η αστυνομία τον αναζητεί για να τον συλλάβει για το φόνο του γιού του.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick