twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουλίου 2009

Σκηνές τρόμου σε γραφείο γνωστού δικηγόρου στον Πειραιά...

Τρομακτικές σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν σε γνωστό δικηγορικό γραφείο του Πειραιά, όταν την πόρτα χτύπησε ηλικιωμένος άνδρας που κρατούσε μαχαίρι και ήταν βαμμένος με αίμα! Το απίστευτο περιστατικό, που έχει συγκλονίσει τους ενοίκους της πολυκατοικίας, στην οδό Καραΐσκου 130, στην Καλλίπολη Πειραιά, συνέβη όταν έπειτα από έντονη λογομαχία ο 85χρονος ένοικος του ισογείου άρχισε να χτυπά με κουζινομάχαιρο την 73χρονη σύντροφό του, με την οποία συζούσαν τα τελευταία χρόνια.

Αιμόφυρτη η γυναίκα και με όση δύναμη της είχε απομείνει κατάφερε και σύρθηκε μέχρι την εξωτερική πόρτα της πολυκατοικίας, την οποία άνοιξε και βγήκε στην οδό Καραΐσκου για να ζητήσει βοήθεια.

Εντρομοι δεκάδες περαστικοί που την είδαν πλημμυρισμένη στα αίματα κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, αλλά για την 73χρονη ήταν πλέον πολύ αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Μόλις ο 85χρονος συνειδητοποίησε ότι την είχε σκοτώσει, έστρεψε το μαχαίρι προς το μέρος του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, καρφώνοντάς το τουλάχιστον δύο φορές στην κοιλιά και στο στήθος του. Ωστόσο δεν κατάφερε να βάλει με αυτό τον τρόπο τέλος στη ζωή του και τότε πήρε την απόφαση να πέσει στο κενό. Σε κατάσταση αμόκ ανέβηκε στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας και άρχισε να χτυπά τα κουδούνια των διαμερισμάτων με την ελπίδα κάποιος να του ανοίξει, ώστε να πέσει από το μπαλκόνι. Δεν άνοιξε όμως κανείς, με αποτέλεσμα το ίδιο σκηνικό να επαναληφθεί, και στον 5ο και στον 4ο και στον 3ο όροφο.

Οταν έφθασε στον 2ο όροφο, όπου βρίσκεται το δικηγορικό γραφείο του Ιωσήφ Δελημάνη, πάτησε το κουδούνι και ανυποψίαστος ο δικηγόρος (που εκείνη την ώρα μελετούσε μια υπόθεση) του άνοιξε...

«Επαθα σοκ. Ανοιξα την πόρτα και είδα τον παππού πλημμυρισμένο στα αίματα, να κρατά ένα μαχαίρι και να είναι εκτός εαυτού» ανέφερε ο ίδιος στην «Espresso» και πρόσθεσε: «Πριν καλά-καλά προλάβω να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει, ο ηλικιωμένος εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος στο γραφείο και προσπάθησε να βγει στο μπαλκόνι, καθώς όπως έλεγε ήθελε να αυτοκτονήσει».

Τότε, όπως σημείωσε ο κ. Δελημάνης, χωρίς να χάσει λεπτό έπεσε πάνω του και προσπάθησε να τον συγκρατήσει. «Τον κρατούσα με όλη μου τη δύναμη και προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω. Ο παππούς όμως, παρά την ηλικία του, ήταν πολύ δυνατός και δεν το έβαζε κάτω» τόνισε και πρόσθεσε: «Βγήκαμε στο μπαλκόνι και παλεύαμε σαν τα λιοντάρια. Εγώ προσπαθούσα να τον κρατήσω και εκείνος προσπαθούσε να πέσει στο κενό. Μάλιστα, προκειμένου να ξεφύγει, δεν δίστασε να με χτυπήσει με το μαχαίρι στο χέρι. Τρελάθηκα, τα έχασα... Οι δυνάμεις μου άρχισαν να με εγκαταλείπουν και για δευτερόλεπτα φοβήθηκα και για τη ζωή μου, αλλά και για τον παππού, που το μόνο που ήθελε ήταν να φουντάρει».

Ευτυχώς, όμως, μας εξιστορεί ο κ. Δελημάνης: «Εκείνη την κρίσιμη στιγμή μπήκαν οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλίπολης, που είχαν ειδοποιηθεί από περαστικούς, και τον έπιασαν. Αιμορραγούσε άσχημα, αλλά ακόμα και στους αστυνομικούς προέβαλε αντίσταση. Οταν κατάλαβε ότι όλα τελείωσαν, τότε άρχισε να τους παρακαλά να τον αφήσουν να πεθάνει».

Ο 85χρονος Κρητικός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς φέρει τραύματα στην κοιλιά και στον πνεύμονα, από την προσπάθειά του να αυτοκτονήσει με το μαχαίρι. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δικηγόρος Ιωσήφ Δελημάνης, προκειμένου οι γιατροί να περιποιηθούν το τραύμα στο χέρι του, το οποίο ευτυχώς ήταν επιπόλαιο.

Ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία στο πτώμα της άτυχης γυναίκας διαπίστωσε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σχεδόν σε όλο της το σώμα, τα οποία έγιναν με ιδιαίτερη αγριότητα.


«Πώς έζησα τη φρίκη»

«Στάθηκα τυχερός μέσα στην ατυχία μου. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δεν περίμενα ότι θα ζούσα αυτή τη φρίκη» ανέφερε ο κ. Δελημάνης και κατέληξε λέγοντας: «Είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια που ασκώ την δικηγορία ασχολούμαι με αστικές υποθέσεις, και όχι με ποινικές. Και ξαφνικά βρέθηκα πρωταγωνιστής σε αυτό το θρίλερ. Οι τρομακτικές στιγμές που έζησα με αυτό τον άνθρωπο δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από το μυαλό μου. Σκέφτομαι ότι μπορεί αυτός ο άνδρας, που είχε βγει εκτός εαυτού, να είχε σκοτώσει και εμένα».
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick