twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Ιουλίου 2009

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστρωπείας αστυνομικών


Ένα από τα σημαντικότερα κυκλώματα - εάν όχι το σημαντικότερο - trafficking που έχει εξαρθρωθεί στη χώρα μας, εντόπισαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής.

Στο κύκλωμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.star.gr φέρονται να εμπλέκονται τέσσερις εν ενεργεία αστυνομικοί, ένας απόστρατος αξιωματικός του σώματος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες των αστυνομικών της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της ασφάλειας Αττικής, οι δράστες φαίνεται πως έφεραν στη χώρα μας τουλάχιστον 300 γυναίκες.

Πρόκειται για το σημαντικότερο κύκλωμα στο οποίο συμμετέχουν μόνον αστυνομικοί, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο είναι αδέλφια και υπηρετούν στο τμήμα τάξης της Νίκαιας. Ο ένας, ο οποίος είναι αστυφύλακας, κατά ένα περίεργο τρόπο, βρίσκεται στο σώμα της αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών και παρ’ όλα αυτά εργάζεται κανονικά ως αστυνομικός! Το τρίτο μέλος της σπείρας υπηρετούσε μέχρι χθες στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, ενώ ο τέταρτος εν ενεργεία αστυνομικός υπηρετούσε στο τμήμα αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη. Ο τελευταίος αστυνομικός μαζί με τον απόστρατο αστυνομικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος έφυγε με το βαθμό του ταξίαρχου από το Σώμα, φαίνεται σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι ήταν οι άνθρωποι που κανόνιζαν με δουλεμπόρους από διάφορες χώρες των Βαλκανίων την μεταφορά των γυναικών στην Ελλάδα, τις οποίες στη συνέχεια προωθούσαν σε διάφορα καταστήματα στριπτίζ σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι υπόλοιποι αστυνομικοί φαίνεται πως βοηθούσαν το κύκλωμα χορηγώντας προσωρινές άδειες παραμονής και άλλα απαραίτητα έγγραφα για τις γυναίκες-θύματα των μαστροπών. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση εκτιμούν πως στο κύκλωμα πιθανότατα να συμμετέχουν και άλλοι αστυνομικοί οι οποίοι αναζητούνται.
Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick