twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Ιουλίου 2009

Σκηνές "θρίλερ" έζησε ο Γιάννης Σαββιδάκης...

Σε κόλαση φέρεται να είχε μετατρέψει τη ζωή του γνωστού τραγουδιστή και ηθοποιού Γιάννη Σαββιδάκη ένας 52χρονος άνδρας που συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές με την κατηγορία της εκβίασης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», τα τελευταία δύο χρόνια ο καλλιτέχνης φαίνεται να ζούσε ένα μαρτύριο που τον ανάγκασε να κλειστεί στο σπίτι, περιμένοντας μέρα με τη μέρα να συλληφθεί ο «μανιακός» που του έστελνε συνεχώς απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο, αλλά δεν δίσταζε να τον ενοχλεί ακόμη και στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης κατέφυγε στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια καθώς, όπως έλεγε στους αστυνομικούς, φοβόταν ακόμη και για την ίδια τη ζωή του.Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κινητό του τηλέφωνο ήταν γεμάτο από απειλητικά μηνύματα όπως «Σκουλήκι θα πεθάνεις», «Εφτασε η ώρα σου», «Τελειώνεις» και πολλά άλλα ακόμη που προκαλούν ανατριχίλα, ενώ ο «άγνωστος» τηλεφωνούσε πάντα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και με ψυθιριστή φωνή τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει αν δεν του έδινε το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ. Από τον Δεκέμβριο του 2007 που ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον καλλιτέχνη οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον δράστη, αλλά δεν τα κατάφερναν καθώς φρόντιζε πάντα να τηλεφωνεί από διαφορετικά καρτοκινητά τηλέφωνα.

Ο εφιάλτης όμως έλαβε τέλος, προχθές, όταν μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των επικοινωνιών οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν και εντόπισαν την ταυτότητά του και τον συνέλαβαν. Πρόκειται για τον 52χρονο Α.Α. που συνελήφθη στο σπίτι του και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος υποστήριξε στον δικαστικό λειτουργό ότι είχε τα τελευταία δύο χρόνια προσωπικές διαφορές με τον Γιάννη Σαββιδάκη που του χρωστούσε το ποσό των 14.000 ευρώ. Εναντίον του πάντως δεν προέκυψαν αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία και έτσι αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick