twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Ιουλίου 2009

Ήπιε φυτοφάρμακο λόγω χρεών...


Τέλος στη ζωή του με φυτοφάρμακο έδωσε ένας 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, από την Ιεράπετρα.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς περιγράφεται απ’ όλους ως ένας εξαιρετικός άνθρωπος και σοβαρός οικογενειάρχης.

Ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό του λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Ο άτυχος άνδρας πήγε,όπως κάθε μέρα, στο θερμοκήπιο του το πρωί αλλά καθώς δεν επέστρεψε μέχρι αργά την νύχτα, η οικογένεια του πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει την εξαφάνιση του.

Τελικά εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του σε περιοχή στα όρια των δήμων Βιάννου-Ιεράπετρας. Το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο από νωρίς το μεσημέρι και κάποιοι θεώρησαν ύποπτη την παρουσία του και το δήλωσαν στην αστυνομία.

Μόλις ο αξιωματικός πήρε τα στοιχεία του αριθμού κυκλοφορίας, η αδερφή του 40χρονου που ήταν παρούσα στο αστυνομικό τμήμα, κατάλαβε ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο του αγνοούμενου.

Συγγενείς και αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο που τους είχε υποδειχθεί. Ο άτυχος άνδρας κείτονταν νεκρός σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του. Δίπλα του βρέθηκε ένα κυπελάκι με υπολείμματα του φυτοφαρμάκου «Λανέιτ».
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick