twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Ιουλίου 2009

"Κατασκευασμένη" η κατηγορία που κατέστρεψε την καριέρα του Michael Jackson!


Μετανιωμένος και με τις τύψεις να τον στοιχειώνουν, ο 29χρονος σήμερα Τζόρνταν Τσάντλερ, ο πιτσιρικάς που το 1993 αμαύρωσε με τον χειρότερο τρόπο την εικόνα του Μάικλ Τζάκσον, ανοίγει την καρδιά του και λέει ότι όλα όσα είχε υποστηρίξει τότε ήταν ένα ψέμα!

Οπως είπε τώρα, ο Μάικλ Τζάκσον δεν του φέρθηκε ποτέ πρόστυχα ούτε τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Ολα όσα είχε υποστηρίξει τότε στις αναλυτικές περιγραφές του για τις σεξουαλικές προθέσεις του Μάικλ Τζάκσον ήταν κατασκεύασμα του πατέρα του! Στη συνέντευξη πουέδωσε στο διαδικτυακό Trash Selector, ο ώριμος πια Τζόρνταν Τσάντλερ δήλωσε: «Δεν είχα καμία πρόθεση να πω ψέματα τότε και να καταστρέψω την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον, αλλά ο πατέρας μου με πίεσε να πω όλα αυτά τα ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να πω στον Μάικλ πόσο πολύ λυπάμαι. Πόσο συντετριμμένος είμαι και ποτέ δεν θα μάθω αν με συγχώρεσε για όλα αυτά».

Ο Τζόρνταν ήταν μόλις δεκατριών ετών, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο που έκανε τον Μάικλ Τζάκσον να βουλιάξει ως ίνδαλμα και ως άνθρωπος. Τώρα, δεκαέξι χρόνια μετά και αφού πλέον είναι πια πολύ αργά για τον Τζάκσον να χαρεί για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Τσάντλερ παραδέχεται ότι όλα αυτά περί παιδοφιλίας του τραγουδιστή γεννήθηκαν στο μυαλό του πατέρα του, που είδε τον θρυλικό σταρ ως ευκαιρία να βγάλει χρήμα, «πολύ χρήμα», όπως χαρακτηριστικά λέει ο γιος του!

«Δεν μπορώ να συνεχίσω να λέω ψέματα και δεν μπορώ πια να υποστηρίζω όλα εκείνα που είχα πει. Ο Μάικλ Τζάκσον δεν μου είχε κάνει τίποτε. Ολα ήταν ψέματα του πατέρα μου που ήθελε να γίνει πλούσιος» λέει. Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, όπως αποκάλυψε ο γιος του, που ο πατέρας του Ιβαν Τσάντλερ ακούγεται να περιγράφει με λεπτομέρεια τα βρόμικα σχέδιά του. Ο πατέρας τού Τζόρνταν ακούγεται να λέει: «Αν ολοκληρώσω το σχέδιό μοου, θα κερδίσω χοντρά φράγκα. Δεν έχω να χάσω τίποτε. Θα πάρω όσα ζητήσω και εκείνοι θα καταστραφούν για πάντα»… Με το «εκείνοι» ο Ιβαν Τσάντλερ εννοούσε τον Τζάκσον και τα αδέρφια του, τα οποία ήταν πάντα στο πλευρό του.

Από αυτήν την καλοστημένη παγίδα στον Μάικλ Τζάκσον η οικογένεια Τσάντλερ πήρε 22 εκατομμύρια δολάρια για να μην πάει στα δικαστήρια. Η είδηση όμως ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδόφιλος είχε ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου και η πλευρά Τζάκσον ήθελε να σταματήσει η ιστορία εκεί. Πίστευαν ότι οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και οι καταθέσεις στο δικαστήριο θα έβλαπταν την καριέρα τού Μάικλ Τζάκσον ακόμη περισσότερο.

Το κακό όμως είχε γίνει!

Ο Τζάκσον σταμάτησε τους Τσάντλερ αλλά δεν σταμάτησε και την κακή φήμη που ταξίδεψε πολύ γρήγορα σε όλον τον κόσμο. Ελάχιστοι πίστεψαν ότι ο μικρός έλεγε ψέματα, όταν περιέγραφε ότι ο Τζάκσον τον είχε χαϊδέψει στα γεννητικά όργανά του, του μάθαινε πώς να φιλάει, να αυτοϊκανοποιείται και τον έβαζε να τον βλέπει όταν ο διάσημος τραγουδιστής έκανε σεξ. Ολα αυτά ο 29χρονος σήμερα Τσάντλερ τα παίρνει πίσω… «Φέρθηκα φρικτά στον Μάικλ» λέει πλημμυρισμένος από τύψεις.

Η κατάρρευση του Μάικλ Τζάκσον, γιατί περί κατάρρευσης πρόκειται, ξεκίνησε από αυτήν την ανίερη ιστορία. Ο κόσμος έπαψε να βλέπει στο πρόσωπο του Τζάκσον τον αιώνιο έφηβο, τον άνθρωπο που είχε δώσει σάρκα και οστά σε ένα παραμύθι φτιάχνοντας μια παραμυθούπολη, τη Neverland, τη Χώρα του Ποτέ, για να τη χαίρεται μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου… Ξαφνικά, στο πρόσωπό του είδαν όλοι έναν ύπουλο, ανώμαλο τύπο που μάζευε πιτσιρίκια γύρω του, γιατί έτσι ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οτι δεν είχε καμία καλή πρόθεση και ότι ο Πίτερ Παν και όλα τα παιχνιδο-σενάρια ήταν η επίφαση, το αμπαλάζ, για να κάνει όσα ανώμαλα ήθελε χωρίς κανένας να τον παίρνει χαμπάρι. Ακόμη και εκείνοι που δεν πίστεψαν απόλυτα ό,τι υποστήριζε ο 13χρονος πως είχε ζήσει στα χέρια του Μάικλ Τζάκσον, κρατούσαν μία πισινή… Ολοι τον κοιτούσαν με καχυποψία. Το είδωλο Τζάκσον έχασε την αίγλη του και ο άνθρωπος Μάικλ βυθίστηκε στη θλίψη… Τότε ξεκίνησε να παίρνει να αντικαταθλιπτικά. Και τότε η καριέρα του πήρε την κατιούσα…

Πώς να λατρέψεις έναν σταρ, όταν ξέρεις ότι πίσω από τη λάμψη έχει τόση σαπίλα;

Η εικόνα του παιδόφιλου κυνήγησε τον Τζάκσον μέχρι το τέλος της ζωής του. Αυτή τη ρετσινιά ποτέ δεν την έβγαλε από πάνω του. Απεναντίας, ένα δεύτερο κύμα κατηγοριών το 2005, πάλι περί σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 16χρονου αυτήν τη φορά, έκανε τους πάντες να σκεφτούν: «Το ξανάκανε!». Για αυτές τις κατηγορίες ο Μάικλ Τζάκσον αθωώθηκε στο δικαστήριο. Στη συνείδηση του κόσμου όμως επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για έναν άθλιο τύπο με αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις.

Η εξομολόγηση του νεαρού που ξεκίνησε όλο αυτό το κακό έρχεται να δικαιώσει τώρα τον Μάικλ Τζάκσον. Μετά θάνατον βέβαια, αλλά για τους θρύλους δεν είναι ποτέ αργά…
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick