twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Ιουλίου 2009

Όλες οι λεπτομέρειες για την κηδεία του Michael Jackson

Στη μαύρη αγορά πωλούνται τα εισιτήρια για την επιμνημόσυνη τελετή προς τιμή του Μάικλ Τζάκσον, που θα γίνει σήμερα στο Λος Άντζελες. Οι τιμές τους στην ιστοσελίδα δημοπρασιών eBay έχουν φτάσει τα 3.000 ευρώ, ενώ η μεγάλη ζήτηση αυξάνει συνεχώς την τιμή.

Ο Μάικλ Τζάκσον θα ενταφιαστεί στο νεκροταφείο του Φόρεστ Λόουν, στο Λος Αντζελες. Η τελετή θα γίνει στις 6.00 ώρα Ελλάδας, δύο ώρες πριν από τη δημόσια τελετή στη μνήμη του. Πηγές προσκείμενες στην οικογένεια του Τζάκσον ανέφεραν ότι στον ενταφιασμό του θα παραστούν μόνο οι στενοί συγγενείς και φίλοι του. Να σημειωθεί ότιαρχικά η οικογένεια μελετούσε το ενδεχόμενο να ταφεί ο «βασιλιάς» στη Νέβερλαντ, το ράντσο του στην Καλιφόρνια, τελικώς όμως εγκαταλείφθηκε αυτή η σκέψη.

Κι αυτό παρά τις δηλώσεις των διοργανωτών ότι θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι στην είσοδο του Staples Center για ταυτοποίηση των κατόχων εισιτηρίων.

Τα 8.750 εισιτήρια δόθηκαν κατόπιν κλήρωσης, στην οποία δήλωσαν συμμετοχή 1,6 εκατομμύρια άτομα μέσω του Ίντερνετ.

Πριν την τελετή θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την επιμνημόσυνη τελετή αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο, μέσω τηλεόρασης και Ίντερνετ. Ειδικοί αναλυτές των μίντια επισημαίνουν πως το γεγονός ενδέχεται να σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες ζητήθηκε από 1.400 αξιωματικούς να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σήμερα και αύριο, αφού αναμένεται να συρρεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες φαν του τραγουδιστή στην πόλη. Για όλους αυτούς θα στηθούν γιγαντοοθόνες έξω από το Στάδιο Στέιπλες για να παρακολουθήσουν ζωντανά τη συναυλία, στην οποία θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, η Μαντόνα και ο Στίβι Γουόντερ.

Η οικογένεια του διάσημου τραγουδιστή ανακοίνωσε ότι η σορός του δεν θα βρίσκεται στο χώρο της συναυλίας, αφού θα προηγηθεί ιδιωτική τελετή ταφής σε στενό κύκλο. Σύμφωνα με αναφορές, ο Τζάκσον θα ταφεί μέσα σε ένα επιχρυσωμένο φέρετρο αξίας 25.000 δολαρίων, ίδιο με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί και για τον Τζέιμς Μπράουν. Το φέρετρο «Promethean», όπως ονομάζεται, είναι επενδυμένο εσωτερικά με μπλε βελούδο και λουστραρισμένο στο χέρι. Ο τραγουδιστής θα φοράει ένα από τα εντυπωσιακά κοστούμια που είχε φορέσει επί σκηνής, καθώς και ένα από τα αγαπημένα λευκά γάντια του. Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το σημείο ταφής, επικρατέστερο είναι το πάρκο Forest Law Memorial στο Χόλιγουντ Χιλς, όπου έχουν ταφεί και οι Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Κλαρκ Γκέιμπλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένειά του ζήτησε να χυθεί μπετόν γύρω από τον τάφο, προς αποφυγήν εκταφής του καλλιιτέχνη από κάποιον παρανοϊκό θαυμαστή του.

Προς το παρόν πολλοί είναι οι φαν του Μάικλ Τζάκσον που δίνουν υπέρογκα ποσά στο eBay για να αποκτήσουν ένα ενθύμιο από τον «βασιλιά της ποπ». Στα 40.000 ευρώ έφτασε ενδεικτικά η τιμή ενός πουλόβερ του από την εποχή των «Jackson 5». Την ίδια στιγμή στην Ελβετία ένα γιγάντιο άγαλμα του καλλιτέχνη στήθηκε κοντά στην πόλη της Ζυρίχης. Ολοι όμως είναι εν αναμονή της κυκλοφορίας του ανέκδοτου τραγουδιού «Don’t be messin’ around» που, σύμφωνα με τον πρώην παραγωγό του Τζάκσον, τον Μπρους Σουέντιεν, πρόκειται για το καλύτερο έργο της καριέρας του.

Ο Βασιλιάς της pop δε θα μπορούσε να ταφεί με ένα κοινό φέρετρο και η φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα TMZ.com το αποδεικνύει.

Πρόκειται για ένα πολυτελέστατο φέρετρο 25.000 δολαρίων, με χρυσό 14 καρατίων με βελούδινη μπλε επένδυση.

Το εν λόγω φέρετρο που παραγγέλθηκε χθες από την εταιρεία Batesville Casket Company, ονομάζεται Προμηθέας και είναι το ίδιο που οδήγησε στην τελευταία του κατοικία τον James Brown.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick