twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Αυγούστου 2009

Αεροσκάφος έπεσε στον πύργο ελέγχου!


Πανικός στο αεροδρόμιο της νήσου Koh Samui της Ταϊλάνδης, όταν αεροσκάφος της εταιρείας Bangkok Air γλίστρησε στον αεροδιάδρομο κατά την προσγείωση και προσέκρουσε σε παλιό πύργο ελέγχου του αεροδρομίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 14:13 τοπική ώρα.

Στην περιοχή επικρατούσαν εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες με θύελλα και δυνατή βροχόπτωση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Το δικινητήριο τύπου ATR 72 αεροσκάφος προσγειώθηκε, αλλά δεν σταμάτησε εγκαίρως. Πέρασε από μια περιοχή με γρασίδι και έπεσε πάνω στον παλιό πύργο ελέγχου του αεροδρομίου -κτίριο που χρησιμοποιείται πλέον από την Πυροσβεστική.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος τα οχήματα Εκτάκτων Αναγκών του αεροδρομίου και ταπρώτα ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της τοπικής εφημερίδας «Bangkok Post», από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν δέκα άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 40 επιβάτες.

Το CNN επιβεβαιώνει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός και δέκα τραυματίες.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 72 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους τέσσερα παιδιά και τέσσερα μέλη πληρώματος.

Η νήσος Koh Samui είναι πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός και κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο την επισκέπτονται, μεταξύ των οποίων και πολλές χιλιάδες Ελλήνων.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick