twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Αυγούστου 2009

Τσακώνονταν μέσα σε αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό!


Από θαύμα γλίτωσαν πριν από λίγες μέρες όσοι οδηγοί κινούνταν στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, λίγο μετά τα διόδια του Ρίου, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη, ενώ την οργή όλων προκάλεσε το γεγονός ότι αιτία του κακού ήταν ο άγριος καβγάς ενός ζευγαριού έγχρωμων και μάλιστα εν ώρα οδήγησης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ακολουθούσαν, προσπερνούσαν και κορνάριζαν στον θερμόαιμο αλλοδαπό οδηγό που ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του μέσα στο όχημά του... Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα το μεσημέρι. Το αυτοκίνητο του αλλοδαπού ζευγαριού κινούταν στο ρεύμα προς Αθήνα. Στους οδηγούς που ακολουθούσαν την ίδια κατεύθυνση και πλησίαζαν, κέντριζε αμέσως την προσοχή το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Ι.Χ. πήγαινε με ιδιαίτερα χαμηλή ταχύτητα, σε βαθμό ασυνήθιστο και αδικαιολόγητο για εθνική οδό. Φτάνοντας λοιπόν σε απόσταση λίγων μέτρων από το όχημα και έχοντας την ευκαιρία να δουν καλύτερα, διαπίστωναν με έκπληξη ότι ο λόγος αυτής της ταχύτητας ήταν πως το ζευγάρι που επέβαινε όχι απλώς διαπληκτιζόταν, αλλά (άκουσον-άκουσον!) είχε πιαστεί στα χέρια!

Οσο και αν τους κορνάριζαν οι οδηγοί για να τους υπενθυμίσουν τον άμεσο κίνδυνο που διέτρεχαν οι ίδιοι, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος διερχόμενος σε περίπτωση σύγκρουσης, εκείνοι δεν καταλάβαιναν το παραμικρό. Μάλιστα, ο έγχρωμος οδηγός έφτασε στο σημείο να χτυπήσει με δύναμη στο πρόσωπο τη γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ την ίδια ώρα το αυτοκίνητό τους έκανε επικίνδυνα «οχτάρια». Τελικά, η τρελή πορεία έλαβε τέλος χάρη σε ένα περιπολικό που ήταν σταθμευμένο σε μια μεγάλη ευθεία (κάπου κοντά στο Αίγιο) και το πλήρωμά του έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick