twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Αυγούστου 2009

Η συγκλονιστική ιστορία ενός πιστού σκύλου!


Η Ella είναι ένα θηλυκό σκυλί ράτσας Rottweiler, που επέζησε από το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε με τους ιδιοκτήτες του σε δρόμο του Τεννεσί των ΗΠΑ την 1η Ιουλίου.

Τα πέντε μέλη της οικογένειας Kelley μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα από το σημείο του σοβαρού ατυχήματος, αλλά η Ella έμεινε μόνη της εκεί και τους περίμενε να επιστρέψουν.

Και ήταν τόσο μεγάλη η αφοσίωσή της στην αγαπημένη της οικογένεια, ώστε έμεινε στο ίδιο σημείο, νηστική και ταλαιπωρημένη για 13 ολόκληρες μέρες!

Μια άλλη γυναίκα, η Kathy Wilkes-Myers, που πέρασε από τον τόπο του ατυχήματος την ημέρα που αυτό συνέβη, έτυχε να ξαναπεράσει δύο εβδομάδες αργότερα και πρόσεξε ότι υπήρχε ένα σκυλί εκεί, το οποίο έδειχνε σαν χαμένο.Όμως δεν ήταν. Η Ella περίμενε στωικά να επιστρέψει η οικογένειά της, και αφού δεν μπορούσε να την βρει, μάζεψε από την περιοχή διάφορα προσωπικά αντικείμενα που είχαν διασκορπιστεί από το τρακάρισμα και τα φύλαγε.

Η Kathy Wilkes-Myers πήρε στο σπίτι της το ταλαιπωρημένο σκυλί, μαζί με ένα σωρό από τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Kelley.

Φρόντισε να ταΐσει και να περιποιηθεί την Ella, ενώ από τα αντικείμενα που είχε μαζέψει κατάφερε να επικοινωνήσει με ανθρώπους που γνώριζαν την οικογένεια.

Έτσι, ύστερα από 13 ολόκληρες μέρες που η Ella περίμενε να ξαναδεί την οικογένειά της -και το αντίστροφο-, τελικά βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί σε μια πολύ συγκινητική επανένωση.
Zougla


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick