twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Αυγούστου 2009

Πούλησε την Prosche του 2000 Ευρώ για να τον εκδικηθεί!

Όταν έπιασε τον σύζυγό της «στα πράσα» με μια 17χρονη babysitter μέσα στην Porsche της οικογενείας, αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Όχι με το ίδιο νόμισμα, αλλά έκανε κάτι ακόμα χειρότερο. Έβαλε πωλητήριο στο πανάκριβο αυτοκίνητό του, ζητώντας μόνο... 2.000 ευρώ!

Η αρχική τιμή της Porsche 911 εκτιμάται γύρω στις 70.000 ευρώ. Επιπλέον, η έξαλλη σύζυγος από την περιοχή Solihull της Μεγάλης Βρετανίας έβγαλε «στο σφυρί» και τη συλλογή σπάνιων κρασιών του άντρα της, την οποία θα προσφέρει ως δώρο σε όποιον αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο.

Η αγγελία πώλησης συνοδευόταν και από ένα διευκρινιστικό μήνυμα: «Την προηγούμενη εβδομάδα έπιασα τον άντρα μου αγκαλιά με τη babysitter στην Porsche μας, την οποία εγώ πλήρωσα. Έτσι, πουλάω το αγαπημένο του αμάξι». Η σύζυγος, επίσης, εξηγεί ότι οδηγείται σε αυτή τη δραστική κίνηση για να τιμωρήσει επιτέλους ακριβά τον κατ’ εξακολούθηση άπιστο σύζυγό της.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick