twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Σεπτεμβρίου 2009

Ακόμα κλειστό το blog ΣΟΥΙΤΑ!

Aς κανουμε κατι βρε παιδια για την Σουιτα..

Αυριο μπορει να ειμαστε εμεις....

καλησπέρα φίλε Κώστα

"Το ιστολόγιό σας παραβιάζει τους όρους παροχής υπηρεσιών

Το ιστολόγιό σας κλειδώθηκε λόγω πιθανών παραβιάσεων των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του Blogger και αυτή τη στιγμή είναι προσβάσιμο μόνο σε συντάκτες.

Το Blogger είναι μια δωρεάν υπηρεσία επικοινωνίας, προσωπικής έκφρασης και ελευθερίας λόγου. Πιστεύουμε ότι το Blogger αυξάνει τη διαθεσιμότητα πληροφοριών, ενθαρρύνει τον υγιή διάλογο και επιτρέπει τη δημιουργία νέων σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων.

Προκειμένου να διατηρήσουμε αυτές τις αξίες, πρέπει να περιορίσουμε τις όποιες καταχρήσεις που απειλούν τη δυνατότητά μας να παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία και την ελευθερία έκφρασης που αυτή ενθαρρύνει. Συνεπώς, υπάρχουν ορισμένα όρια όσον αφορά τον τύπο περιεχομένου που μπορεί να φιλοξενηθεί στο Blogger, που αφενός συμμορφώνονται με τις νομικές απαιτήσεις και αφετέρου εξυπηρετούν τη βελτίωση της υπηρεσίας γενικώς.

Εάν πιστεύετε ότι το ιστολόγιό σας έχει κλειδωθεί εσφαλμένα, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο για να ζητήσετε εξέταση από κάποιον υπάλληλο. Αφού υποβάλετε την αίτηση εξέτασης, ένας υπάλληλος του Blogger θα εξετάσει το ιστολόγιό σας μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Δεν θα έχετε δυνατότητα πρόσβασης στο ιστολόγιό σας, μέχρι κάποιος υπάλληλός μας να το εξετάσει και να διαπιστώσει ότι αυτό δεν παραβιάζει τους όρους παροχής υπηρεσιών. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υποβληθεί σε εξέταση το ιστολόγιό σας. Θα εξετάσουμε το ιστολόγιό σας και θα το επαναφέρουμε σε λιγότερες από δύο εργάσιμες ημέρες."

Αυτό το κείμενο έβγαζε στο μπλοκ την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Έστειλα το κλικ στον ανωτέρω σύνδεσμο και περίμενα ΜΑΤΑΙΑ όχι δύο εργάσιμες, αλλά μια ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Από χθες μου ΞΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ το ίδιο κείμενο.
ΞΑΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑ το κλικ και πάλι περιμένω.

Σ΄ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσιοποίηση αυτής της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ συμπεριφοράς.
Είναι η μόνη μας άμυνα απέναντι στην απρόσωπη, ανώνυμη αυταρχικότητα της Google.

φιλικά Σταύρος.
irakleiowebradio.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ευρύνοος είπε...

Κρίμα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα..
υπάρχουν σελίδες στο μπλόγκερ με απαράδεκτο περιεχόμενο..
ας τελειώνει αυτη η ιστορία με τον φίλο ΣΟΥΙΤΑ να επιστρέψει ξανά στο μπλόγκινγκ..

άλλωστε κατα την γνώμη μου, δέν είχε προσβλητικό περιεχόμενο και είναι άξιον απορίας γιατί διακόπηκε..

αναμένουμε νεώτερα..
Σταύρο χρόνια πολλά φίλε..

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick