twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Οκτωβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Καραμανλής...


Με γενναίο και καθαρό τρόπο ο Κώστας Καραμανλής ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας και ουσιαστικά παραιτήθηκε από την αρχηγεία της Νέας Δημοκρατίας. Στο Ζάππειο ο πρωθυπουργός δήλωσε αρχικά ευχαριστίες στους πολίτες που ψήφισαν τη ΝΔ σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση. Ομολόγησε ότι η γλώσσα της ειλικρίνειαςτου στοίχισε και ευχήθηκε στον κ. Παπανδρέου καλή επιτυχία στο έργο του.

Όπως είπε, σε ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συνέδριο του κόμματος, στο οποίο δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

Στις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα, ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην απόφασή του να προκηρύξει εκλογές και να παρουσιάσει τα δύσκολα μέτρα που απαιτούνται για την οικονομία, ενώ συνεχάρη τον Γιώργο Παπανδρέου για την νίκη του και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που επέλεξαν το κόμμα του.

Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ηγήθηκε της Νέας Δημοκρατίας σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις. Οι πολίτες δεν ενέκριναν την επιλογή του κ. Καραμανλή.

Κάνοντας ένα απολογιστικό έργο ο τέως πρωθυπουργός ο Καραμανλής συγκάλεσε συνέδριο σε ένα μήνα για την εκλογή του νέου προέδρου, τον οποίο και θα στηρίξει.

Δεν παραιτείται από βουλευτής αλλά θα ηγηθεί των διαδικασιών για το "καλό" της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick