twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Νοεμβρίου 2009

Γνωστός δημοσιογράφος κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια κατ'εξακολούθηση


Στον ανακριτή, πιθανότατα, θα κληθεί σύντομα να δώσει εξηγήσεις γνωστός δημοσιογράφος που κατηγορείται από την Ασφάλεια για βιασμό και ασέλγεια και μάλιστα κατ' εξακολούθηση, εναντίον ενός ανήλικου αγοριού με νοητική στέρηση. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, η μητέρα του 16χρόνου αγοριού κατήγγειλε στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων πως ο 68χρόνος μαζί με έναν φίλο του γιου της, συνομήλικο, άλλα και έναν ακόμη νεαρό Ελληνα βίασαν το παιδί της. Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το παιδί το βίασαν οι φίλοι του και πως αυτός ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως γνώριζε τα παιδιά καθώς μένουν στην ίδια γειτονιά, στο Χαλάνδρι.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος νεαρός τσακώθηκε με τον φίλο του και πάνω στον καβγά επενέβη η μητέρα του, η οποία έκανε παρατήρηση στον 17χρόνο με ιδιαίτερα έντονο τρόπο ζητώντας του να σταματήσει να κάνει παρέα με τον γιο της καθώς ο ίδιος δεν της φαίνονταν για καλό παιδί. Τότε, ο 17χρόνος, που ένιωσε να προσβάλλεται από τις κουβέντες της μητέρας του 16χρονου, φωνάζοντας άρχισε να της λέει τι συνέβαινε με

τον γιο της. Η γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας όλα αυτά για το παιδί της και αμέσως το πίεσε να της πει και το ίδιο αν ήταν αλήθεια αυτά που έλεγε ο φίλος του. Ο 16χρόνος μίλησε στη μητέρα του και της είπε ότι τόσο ο δημοσιογράφος όσο και ο φίλος του, αλλά και ένας 20χρονος Ελληνας τον βίαζαν και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε το ίδιο το παιδί στη μητέρα του.

Η γυναίκα, θορυβημένη από τις αποκαλύψεις, απευθύνθηκε στην Ασφάλεια και συγκεκριμένα στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, όπου και κατήγγειλε τα όσα είχε μάθει από το παιδί της και τον φίλο του. Μετά από αυτό, οι αξιωματικοί τις Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία βασισμένη στις καταγγελίες της γγυναίκας. Δεν προχώρησαν σε συλλήψεις λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία εστάλη σε αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και παρέπεμψε την υπόθεση να εξεταστεί από ανακριτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 68χρόνος, που δηλώνει δημοσιογράφος, είναι διαπιστευμένος συντάκτης στη ΓΑΔΑ, αλλά και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.



«Το παιδί “έδειξε” άλλους, όχι εμένα»

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το βιασμό του 16χρονου». Κοφτά και χωρίς να επιδέχεται αμφισβήτηση, ο 68χρονος δημοσιογράφος ξεκαθάρισε μιλώντας στην «Espresso» ότι όλα όσα του καταλογίζονται ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η μοναδική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον ανήλικο και τον δημοσιογράφο, όπως λέει ο ίδιος, είναι καθαρά τυπική αφού και οι δύο μένουν στην ίδια γειτονιά του Χαλανδρίου. «Δεν έχω να πω τίποτα γι' αυτή την περίεργη ιστορία. Δεν έχω καμία σχέση και δεν γνωρίζω πώς με μπλέξανε. Υπήρξε μια καταγγελία εναντίον μου, αλλά αποδείχτηκε ότι έγινε λάθος από την πλευρά του παιδιού. Ο 16χρονος παραδέχτηκε ότι κάποιοι άλλοι φίλοι του ευθύνονται για όσα του έχουν συμβεί».

Ο 68χρονος δημοσιογράφος στις δηλώσεις του δεν αρνήθηκε ότι γνώριζε τον ανήλικο Αλβανό καθώς έμεναν στην ίδια γειτονιά, ενώ δεν ήταν και λίγες οι στιγμές που οι δυο τους είχαν ανταλλάξει και μερικές τυπικές κουβέντες. «Το παιδί αυτό είναι της γειτονιάς μας, το γνωρίζω γιατί περνά πολύ συχνά μπροστά από το σπίτι μου. Οπως μου είχε πει, φοβόταν να πηγαίνει στους φίλους του. Κάθε φορά που με έβλεπε με χαιρετούσε. Ετσι η μαμά του νόμιζε ότι εγώ ήμουν ένας από τους υπεύθυνους γι’ αυτό και το μπλέξιμο». Ο δημοσιογράφος μάλιστα, τη Δεύτερα το βράδυ, για τις ανάγκες των ανακρίσεων, μετά την κατάθεση που έδωσε στο τμήμα της περιοχής όπου και έγινε η πρώτη καταγγελία, πήγε στο Τμήμα Ανήλικων της Ασφάλειας, όπου και παρέμεινε ώς τη στιγμή που του επετράπη να φύγει καθώς το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο. «Στο Ανηλίκων γνωρίζουν πολύ καλά την υπόθεση. Ημουν εκεί όλο το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να αποδειχτεί τι ακριβώς έχει γίνει. Τελικά, όπως με ενημέρωσαν, το παιδί αρνήθηκε την εμπλοκή μου στην υπόθεση και ότι κάποιοι άλλοι έχουν την ευθύνη. Μάλιστα, στο Ανηλίκων ήταν και κάποιοι συμμαθητές του. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί να εμπλακώ εγώ σε αυτή την υπόθεση του βιασμού».
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick