twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Νοεμβρίου 2009

Έτσι έμπλεξε ο γνωστός τραγουδιστής με τα ναρκωτικά


ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ

Τον ξέρεις καλά, κάνατε παρέα οι δυο σας;

"Ναι, έχουμε περάσει πολλά μαζί, καλά και κακά, όπως οι φίλοι άλλωστε μεταξύ τους. Ήμουν δίπλα του για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξέρω πόσο απλός και ευαίσθητος είναι ο Μανώλης. Μάλιστα στο παρελθόν τον είχα ζήσει και από κοντά μαζί με το δεσμό του. Παλιότερα αυτό βέβαια, αλλά τότε τουλάχιστον ήταν ευτυχισμένος. Μετά..."


Τι συνέβη μετά, πώς ήταν ο Μανώλης στις διαπροσωπικές του σχέσεις;

"Πίστευε στην αγάπη και στον έρωτα. Ζούσε πολύ καλές στιγμές στη μακροχρόνια αυτή σχέση που είχε με γνωστό πρόσωπο του θεάτρου, ήταν ζεστός με τους φίλους του, είχε φτερά στα πόδια του. Πολύ αργότερα και μετά από την τελευταία του σχέση ο Μανώλης άλλαξε, αποξενώθηκε, απομακρύνθηκε όχι μόνο από εμένα, αλλά και από άλλα άτομα της παρέας. Ήθελε να ζήσει μόνος του την απογοήτευση του χωρισμού, πληγώθηκε".

"Τι πιστεύεις ότι τον οδήγησε στα ναρκωτικά;"

"Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο θάνατος των δικών του ανθρώπων, αλλά και η ερωτική

απογοήτευση. Δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν, ό,τι άσχημο και αρνητικό συναίσθημα βίωνε, το βίωνε μόνος του, δεν ήθελε παρέα και συμπαράσταση. Κλείστηκε πολύ στον εαυτό του, δε σήκωνε τηλέφωνα, δε μιλούσε. Θα ήθελα να πω μετά βεβαιότητας ότι αποκλείεται να κατείχε ναρκωτικά με σκοπό να τα διοχετεύσει αλλού! Ο Μανώλης δε θα το έκανε ποτέ αυτό."

Επειδή είσαι συγκινημένος και δε θέλουμε να σε ταλαιπωρήσουμε άλλο, τι θα ήθελες να του πεις αν μπορούσες τώρα να τον δεις και να του μιλήσεις;"

"Κουράγιο, φίλε, θα το περάσουμε κι αυτό. Θα ήθελα να ήμουν δίπλα σου σε ό,τι περνάς και να σε βοηθήσω. Ο κόσμος σε αγαπάει, οι φίλοι σου σε αγαπάνε, μην το βάζει κάτω, κράτα γερά..."

stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick