twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Νοεμβρίου 2009

Σοκ από τον θάνατο φοιτήτριας στην Πάτρα

Θλίψη και συνάμα φόβο σκόρπισε στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο θάνατος μιας 19χρονης φοιτήτριας που πέθανε ξαφνικά από αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα. Οι γιατροί δεν αποκλείουν η άτυχη Γεωργία Σταθοπούλου να προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης και να υπέστη επιπλοκή που οδήγησε σε οξεία πνευμονία και στο θανατηφόρο αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσουν ακόμη και έξι μήνες μέχρι η οικογένειά της να μάθει τα ακριβή αίτια του θανάτου της καθώς θα χρειαστεί να γίνουν πρώτα οι ιστολογικές εξετάσεις.

Η είδηση του θανάτου της 19χρονης Γεωργίας πάγωσε σαν ψυχρός άνεμος την πόλη καθώς ήταν κόρη του γνωστού εκπαιδευτικού της αχαϊκής πρωτεύουσας, πρώην νομαρχιακού συμβούλου και δραστήριου στελέχους των Κλειτορολευκασίων της Πάτρας, Θεόδωρου Σταθόπουλου.

Το άτυχο κορίτσι επιστρέφοντας την περασμένη εβδομάδα από τη Ρόδο, όπου σπούδαζε, παρουσίασε δέκατα που δεν προκάλεσαν ιδιαίτερη ανησυχία, όπως άλλωστε ήταν φυσικό. Σταδιακά ωστόσο ο πυρετός έγινε πολύ υψηλός, ενώ εμφάνισε και αναπνευστική δυσχέρεια, οπότε χρειάστηκε νοσηλεία. Οι γονείς της τη μετέφεραν αρχικά σε ιδιωτική κλινική και έπειτα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, αλλά, δυστυχώς, άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργικό τραπέζι προτού καν αρχίσει η επέμβαση. Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, που διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή,

ανέφερε ότι «δεν προέκυψε από αυτήν κάτι που να μας κατευθύνει σε συγκεκριμένο συμπέρασμα». Σχετικά, δε, με το ενδεχόμενο η κοπέλα να είχε προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης, τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε μέχρι στιγμής.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick