twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Νοεμβρίου 2009

Έμπορος ναρκωτικών ο πατέρας του John Terry !


Η βρετανική εφημερίδα "News of the World" προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη, σχετικά με τον πατέρα του Τζον Τέρι, για τον οποίο ισχυρίζεται ότι είναι έμπορος ναρκωτικών.
Την Πέμπτη (5/11) ο Τεντ Τέρι πούλησε κοκαΐνη σε μπαρ του Έσεξ σε άνθρωπο της βρετανικής εφημερίδας, που παρουσιάστηκε ως πελάτης για λογαριασμό κάποιου άλλου.

Υπάρχει και ακλόνητο πειστήριο, αφού η εφημερίδα δημοσίευσε και βίντεο, στο οποίο ο πατέρας του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι κάνει αυτή τη συνδιαλλαγή.

Ο πατέρας Τέρι πούλησε τρία γραμμάρια κοκαΐνης στον φερόμενο αγοραστή σε τουαλέτα του μπαρ, έναντι 45 ευρώ και αφού τον διαβεβαίωσε ότι το εμπόρευμα είναι καθαρό, τον παρακάλεσε να μην γνωστοποιήσει πουθενά τη συγγένεια που έχει με τον ποδοσφαιριστή.

"Αυτό είναι ανάμεσα σε μας τους δύο. Μην πεις στο αφεντικό του ότι είμαι ο πατέρας του Τζον Τέρι. Δεν λέω ότι θα πουν κάτι, όμως ποτέ δεν ξέρεις", είπε ο Τεντ Τέρι.

Η τραγική ειρωνεία για τον ποδοσφαιριστή είναι ότι πριν από εφτά μήνες είχε συλληφθεί για κλοπή σε εμπορικό κατάστημα η μητέρα του και η αξία των κλοπιμαίων ήταν περίπου 900 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick