twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Φεβρουαρίου 2010

Ξεκινάμε μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα...

Σε μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα δημοσιεύματα που χαρακτήρισαν τους Έλληνες κλέφτες της Ευρωζώνης, καλεί το Ινστιτούτο Καταναλωτή (ΙΝΚΑ).
Η μεγαλύτερη οργάνωση καταναλωτών της χώρας ζητά από όλους τους πολίτες να μην αγοράζουν γερμανικά προϊόντα, ούτε να ψωνίζουν από γερμανικά καταστήματα.
Αφορμή για το μποϊκοτάζ στάθηκε το γνωστό πια εξώφυλλο του περιοδικού Focus, με την Αφροδίτη της Μήλου να έχει σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Hellenicbussiness

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα.
Οσο για το καλοκαιρι σε Γερμανους,δε νοικιαζουμε δωματια.
Ναι λιγοτερα καιπερηφανοι.
Ολοι απ τη θεση μας να τουςπεριφρονησουμ,ε.
Αισχοςτους πια.

φτερό στον άνεμο... είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ, έτσι! Να αντιδράμε, να μην καθόμαστε σαν αποβλακωμένοι μπροστά σε τόσο χυδαίες συμπεριφορές. Θα ντρεπόμουν πολύ αν ήμουν Γερμανίδα, μα ευτυχώς, δεν είμαι. Γιατί εμείς μπορεί να κλέψαμε ναι, όμως δεν ψήσαμε ανθρώπους σε φούρνους, ούτε τους κάναμε κουμπιά...και η θεά Αφροδίτη, από όσο τουλάχιστον γνωρίζω, ουδεμία ευθύνη φέρει για τη δική μας σύγχρονη κατάντια...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, σε όλους εσάς που μας δείχνετε δρόμους αντίδρασης..μία εταιρία γερμανικών συμφερόντων που λειτουργεί στην Ελλάδα είναι το Profi..θα ξεκινήσω σταματώντας να ψωνίζω από εκεί.

Ευχαριστώ παιδιά που δώσατε μια διέξοδο στο θυμό μου :)

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Εννοείται!!!!!
Ευτυχώς που τα αυτοκίνητά μας είναι Γαλλικά!!!
Την καλησπέρα μας.

papagalaki είπε...

Καλησπέρα παιδιά...
Εγώ ένα έχω να πω...
Η Αφροδίτη της Μήλου ό,τι χειρονομία και να κάνει παραμένει η Αφροδίτη της Μήλου.Αντίθετα ο Χίτλερ ό,τι και να κάνει παραμένει ο Χίτλερ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν την παλευεται καθολου....!!!

Αντι να τραβατε προς Ευρωπη τραβατε προς Τουρκια. Ειναι δυνατος ο σπορος φαινεται. Το αιμα νερο δεν γίνεται.

Γιατι ρε φιλοι του ηλιου και του φραπέ, ψεματα μηπως λενε οι Ευρωπαιοι??? Δηλαδη απο μονοι σας δεν μπορείται να καταλαβεται ποσο ξεφτιλα εχει καταντησει η χωρα?
Εθνικισμος του κ..λου λεγεται αυτο που σας πιανει, την θρακη που την δωριζεται στους Τουρκους δεν σας νοιαζει...το κμεσεοδαχτυλο σας πειραξε. Ρε θυματα αμα το αγαλμα αυτο μπορουσε να υπαρχει στο σημερα θα εφευγε απο μονο του να παει στον πολιτισμο και εδω το Γιουνανισταν πασχει απο πολιτισμο.

papagalaki είπε...

Δεν ξέρω αν εμείς πάσχουμε από πολιτισμό, εσύ πάντως πάσχεις από ορθογραφία φίλε αναγνώστη...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick