twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Φεβρουαρίου 2010

Φάλαινα σκότωσε την εκπαιδεύτριά της

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός και χάος επικράτησε σε θαλάσσιο πάρκο στο Ορλάντο της Φλόριντα, όταν κατά τη διάρκεια επίδειξης, μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών, μια φάλαινα Όρκα, άρπαξε την εκπαιδεύτριά της και την σκότωσε.

Θύμα είναι η 40χρονη Dawn Brancheau, μία από τις πιο έμπειρες εκπαιδεύτριες του πάρκου και η μοναδική που είχε τόσο στενή σχέση με τη φάλαινα. Κι ενώ οι υπεύθυνοι του πάρκου υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα θλιβερό ατύχημα, αφού η γυναίκα γλίστρησε στην πισίνα, αυτόπτες μάρτυρες αποκαλύπτουν ότι το τεράστιο θηλαστικό πήδηξε και άρπαξε τη γυναίκα από τη μέση.

Η συγκεκριμένη φάλαινα είχε σκοτώσει έναν ακόμα εκπαιδευτή το 1991, στον Καναδά και ήταν η πιο μεγάλη που βρισκόταν σε αιχμαλωσία, για το λόγο αυτό και δεν επιτρεπόταν στους εκπαιδευτές να βουτούν μαζί της στο νερό.

Παρόλ’ αυτά, η 40χρονη ήταν η μοναδική με την οποία η Όρκα είχε στενή επαφή. Μετά το περιστατικό το θαλάσσιο πάρκο παρέμεινε κλειστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick