twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Ιουλίου 2010

Ο μυστικός γάμος του Χρήστου Βασιλόπουλου

Μυστικούς… όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν ο ηθοποιός Χ. Βασιλόπουλος και η αγαπημένη του Α. Βεντούρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso»!

Κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι, ούτε καν οι γονείς τους, αφού επέλεξαν στην τελετή να παρευρίσκονται... μόνο οι δυο τους!!! Όμως όλοι το περίμεναν, καθώς ο γνωστός ηθοποιός ήξερε από την πρώτη μέρα που είδε την σύζυγό του -πλέον- ότι είναι η γυναίκα της ζωής του, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ωστόσο ο ίδιος σε συνέντευξη του στο «Εγώ» δηλώνει ότι ο γάμος του... θα γίνει του χρόνου!!! «Γάμος θα γίνει –αυτό το λέω για πρώτη φορά-, αλλά του χρόνου το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, από όπου κατάγεται η μέλλουσα γυναίκα μου», αναφέρει συγκεκριμένα.

Είτε αντάλλαξε όντως κρυφά όρκους αγάπης και πρόκειται να παντρευτεί και επίσημα του χρόνου, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν ανήκει πια στο club των εργένηδων...
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick