twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Ιανουαρίου 2011

Την σκότωσε ο ψυχοπαθής ξάδελφος του συζύγου της

Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 33χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου που σκοτώθηκε στην Καλλιθέα στις 28 Δεκεμβρίου 2010, μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρης της, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είναι ο ξάδελφος του συζύγου της.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο δράστης ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με την 33χρονη, ενώ στο διαμέρισμά του βρέθηκε και το όπλο με το οποίο τη σκότωσε αλλά και τα κλειδιά του διαμερίσματος της, τα οποία είχε κλέψει έναν μήνα νωρίτερα και τα χρησιμοποίησε για να μπει στο σπίτι της οικογένειας του ξαδέλφου του. Αυτό το στοιχείο ανατρέπει το σενάριο σύμφωνα με το οποίο η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της, μόλις ο δράστης τής χτύπησε το κουδούνι.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ., ο θύτης που ήταν επαγγελματίας σκοπευτής είναι άτομο με σοβαρές ψυχικές διαταραχές. Βέβαια, εύλογο είναι το ερώτημα που προκύπτει. Πώς, δηλαδή, ένας άνθρωπος με κλονισμένη ψυχική υγεία μπορεί να λάβει άδεια για να κάνει μαθήματα σκοποβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick