twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Οκτωβρίου 2009

Φάρσα η συμμετοχή του Μελλισανίδη στο remake του Καλιγούλα...


Τον γύρο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας έκανε η «είδηση» οτι ο Ιωάννης Μελισσανίδης θα λάβει μέρος στην ταινία με ομοφυλοφιλικά όργια «Καλιγούλας». Το νέο δημοσιεύτηκε στη zougla.gr και αναδημοσιεύτηκε από πολλά μπλογκς και portals. Πρόκειται για φάρσα, πολύ γέλιο. Διαβάστε όλη την αλήθεια.

Η «είδηση» της Ζούγκλας έλεγε οτι το remake του Καλιγούλα του Gore Vidal ετοιμάζεται με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας των ηθοποιών και...
του life style. Τζέραλντ Μπάτλερ, Χέλεν Μίρεν, Κάρτνεϋ Λάβ, Μπενίσο ντελ Τόρο, αλλά και ο δικός μας Ιωάννης Μελισσανίδης. Δείτε το τρέιλερ με τον Μελισσανίδη-Καλιγούλα.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Στο IMDb.com, τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ταινιών, βρίσκουμε την αναφορά: «Trailer for a Remake of Gore Vidal’s Caligula is a short film in the form of a fake movie trailer that spoofs the original “Caligula”. It features an all-star cast, and promises to be even more decadent and depraved than the original film.» Το trailer βίντεο του Καλιγούλα έχει δημοσιευτεί εδώ και δύο χρόνια και περιέχει μια σκηνή της sexy Μίλα Γιόβοβιτς με κάποιον που μοιάζει στον Μελισσανίδη. Εξ ου και η φήμη του zougla.gr. Τι συμβαίνει πραγματικά;

Tο τρέιλερ βίντεο είναι αληθινό, αλλά πρόκειται για μια φαρσική υλοποίηση ενός ιταλού καλλιτέχνη, του Francesco Vezzoli, που με τη συνεισφορά του Γκορ Βιντάλ και των γνωστών ηθοποιών, έφτιαξε αυτό το τρέηλερ για την Μπιενάλε της Βενετίας το 2006. Οι New York Times έγραψαν ένα αναλυτικό άρθρο που διαβεβαιώνει οτι δεν ετοιμάζεται κανένα remake, απλά ο ιταλός ανέλαβε ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ για την Μπιενάλε.

Στο trailer φαίνεται κάποιος στο ρόλο του Καλιγούλα που μοιάζει με τον Μελισσανίδη, είναι όμως αυτός; Το IMDb.com διαθέτει τα πλήρη στοιχεία του “τρέηλερ”. Εκεί στο ρόλο του Καλιγούλα εμφανίζεται ο σκηνοθέτης και πουθενά δεν υπάρχει το όνομα του Μελισσανίδη. Επίσης στο προφίλ του Ιωάννη Μελισσανίδη στο IMDb.com δεν γίνεται καμιά συμμετοχή του στο εν λόγω τρέηλερ. H απάντηση βρίσκεται στην εμφάνιση του ιταλού σκηνοθέτη Francesco Vezzoli την εποχή που γύρισε το project. Δείτε φωτογραφία του δεξιά, η ομοιότητα με τον Μελισσανίδη είναι σαφής.

Ποιός ξεκίνησε λοιπόν όλη αυτή την ιστορία; Ένας φαν του ολυμπιονίκη ανέβασε στο YouTube στις 16 Οκτωβρίου του 2007 ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Μελισσανίδη με την επίμαχη σκηνή του τρέιλερ. Στην περιγραφή του βίντεο έγραψε: «I. Melissanidis, the first Gold Olympic Winner for Greece in 100 years and the youngest one in the history of men’s gymnastics, performs with Hellen Mirren, Benicio Del Tore and Milla Jovovich in Gore Vidal’s Caligula.» Δείτε το βίντεο:
fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick