twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Φεβρουαρίου 2010

Η Μαριάννα του "Τηλεφως" μιλά για την υπόθεση με τα ναρκωτικά


Η περιπέτεια της είχε συγκλονίσει πριν 2 χρόνια. Η γνωστή Μαριάννα, η γνωστή τηλεοπτική προξενήτρα του Τηλεφώς κυρία Μαριάννα (κατά κόσμον Μαρίκα Κλόνη) έσπασε τη σιωπή της και μέσα από τις γυναικείες φυλακές Θήβας, έδωσε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο "Αξίζει να το δεις"

Ακολουθεί το άρθρο "Το οικογενειακό δράμα της Μαριάννας από το Τηλεφώς" που περιέγραφε την περιπέτεια της παρουσιάστριας. 04 Σεπτεμβρίου 2008

«Αυτό το παιδί είναι όλη μου η ζωή... Γι’ αυτό θα έκανα τα πάντα. Δεν κλαίω που βρίσκομαι στη φυλακή, αλλά κλαίω για τη μοναχοκόρη μου που βρίσκεται πλέον μόνη της, έρμαιο των εμπόρων ναρκωτικών». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια προσπάθησε η grande damme του τηλεοπτικού σταθμού

Τηλεφώς και οικοδέσποινα της εκπομπής «Αντίο στη μοναξιά» κυρία Μαριάννα (κατά κόσμον Μαρίκα Κλώνη) να εξηγήσει στους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού τους λόγους που την οδήγησαν δεύτερη φορά στη φυλακή,σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ESPRESSO

Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη από την αγωνία φωνή, η 61χρονη «εθνική προξενήτρα» αποκάλυψε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Θήβας, όπου κρατείται, το δράμα που βιώνει τα τελευταία χρόνια και τη δύσκολη μάχη που δίνει για να σώσει την κόρη της από τον κόσμο των παραισθήσεων. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το κανάλι στο οποίο εργάζεται ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής της και ζήτησε από τους «φίλους» της να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, ώστε η «μικρή» να μείνει ζωντανή μέχρις ότου βγει από τη φυλακή.

«Μόλις μάθαμε για τη σύλληψή της, πάθαμε σοκ. Δεν το πιστεύαμε. Η κυρία Μαριάννα ήταν φίλη, την αγαπούσαμε και τη στηρίζαμε. Ηταν πάντα χαμογελαστή και κανείς μας δεν είχε καταλάβει ότι πίσω από αυτό το χαρούμενο πρόσωπο κρυβόταν ένα απίστευτο δράμα» ανέφερε στην εφημερίδα «Espresso» ο υπεύθυνος Τύπου του καναλιού Τηλεφώς, ο Βασίλης Παλαιοθόδωρος, και πρόσθεσε: «Ο,τι έκανε το έκανε για το παιδί της. Είναι μάνα και μια μάνα δεν πάει απλώς φυλακή, δίνει και τη ζωή της, αν χρειαστεί, για να σώσει το παιδί της».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας σας για τη σύλληψή της στις 13 Αυγούστου προσπαθήσαμε να τη βρούμε στη φυλακή για να δούμε τι συμβαίνει. Και όταν τη βρήκαμε και ακούσαμε από τα χείλη της τι ακριβώς συμβαίνει, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μαας» τόνισε και πρόσθεσε: «Η κ. Μαριάννα προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της, που έχει μπλέξει με ναρκωτικά και έπαιρνε ανεξέλεγκτες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, της πρότεινε να μην αγοράζει η ίδια από τους εμπόρους που θα την οδηγούσαν στο θάνατο, αλλά να της δίνει η ίδια την ποσότητα που χρειαζόταν. Ο φόβος ότι κάποιος θα πουλούσε στην κόρη της νοθευμένη ηρωίνη και θα την έχανε την οδήγησε στο σημείο να ψάχνει η ίδια στις πιάτσες για καθαρή λευκή σκόνη, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να τη βοηθήσει, να την πείσει να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Και ώς ένα σημείο τα είχε καταφέρει...»

Ομως, για κακή της τύχη, συνελήφθη πριν από πέντε χρόνια από αστυνομικούς, καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια κοκαΐνης. Ποσότητα που -όπως ισχυρίζεται η ίδια- την είχε αγοράσει για την 27χρονη σήμερα κόρη της, καρπό του γάμου της με τον γιο ενός βιομηχάνου.

Καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στη φυλακή. Αφού εξέτισε 1,5 χρόνο, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (να δίνει μια φορά το μήνα το παρών στο αστυνομικό τμήμα), μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της σε δεύτερο βαθμό, που έχει προσδιοριστεί για τις 14 Οκτωβρίου από το Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας.

Η τηλεοπτική περσόνα όμως αθέτησε την υποχρέωση αυτή προς τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, καθώς δεν εμφανίστηκε στο καθιερωμένο της ραντεβού, με αποτέλεσμα να εκδοθεί εναντίον της ένταλμα σύλληψης. Αντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ωρωπού την εντόπισαν στις 13 Αυγούστου στο εξοχικό της, στο Χαλκούτσι, τη συνέλαβαν και την οδήγησαν πάλι στη φυλακή.

«Και τώρα η κόρη της είναι μόνη της εκεί έξω, αντιμέτωπη με τους εμπόρους ναρκωτικών. Εμείς εδώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τη Μαριάννα αλλά και αυτό το παιδί. Προσπαθούμε να το σώσουμε από τη μάστιγα των ναρκωτικών που αποτελεί κίνδυνο-θάνατο για κάθε ελληνική οικογένεια» σημείωσε ο κ. Παλαιοθόδωρος, ενώ ο γενικός υπεύθυνος του σταθμού Κωνσταντίνος Παπανικόλας σε επιστολή που έστειλε στην «Espresso» τονίζει: «Την πράξη που έκανε η κ. Μαριάννα θα μπορούσε να την κάνει κάθε ευσυνείδητη μητέρα... Οταν διαπράττεται ένα αδίκημα προκειμένου να προληφθεί ένα μεγαλύτερο κακό, τότε αυτό το αδίκημα δικαιολογείται από το νόμο».

Πλέον όλοι οι εργαζόμενοι στο Τηλεφώς, έχοντας τη συμπαράσταση και εκατοντάδων τηλεθεατών της εκπομπής «Τέλος στη Μοναξιά», έχουν επιδοθεί σε αγώνα προκειμένου να βγάλουν από τη φυλακή τη Μαριάννα. «Αυτή τη μάνα που αγωνιά για το μοναχοπαίδι της», όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά...
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick