twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Φεβρουαρίου 2010

Roma - Panathinaikos 2-3 !!! Βίντεο με τα γκολ του αγώνα

THIS IS PANATHINAIKOS!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης, ο κορυφαίος πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έδωσε άλλη μια εξαιρετική παράσταση στη Ρώμη. Νίκησε 3-2 την Ρόμα και στο «Ολίμπικο», μετά το 3-2 στο ΟΑΚΑ και πήρε πανηγυρικά και θριαμβευτικά την τεράστια και επική πρόκριση στους «16» του Europa League. Ξέφρενο πάρτι από περίπου 7.000 οπαδούς του στις εξέδρες.

Με εξαιρετικό τον Σωτήρη Νίνη (1 γκολ, 1 ασίστ, κερδισμένο πέναλτι) και εκτελεστή τον Σισέ (2 γκολ) οι «πράσινοι» ήταν εντυπωσιακοί στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου ημιχρόνου και κράτησαν στη συνέχεια το εντυπωσιακό προβάδισμα (3-1). Σταντάρ Λιέγης ή Σάλτσμπουργκ η αντίπαλος στους «16» της διοργάνωσης (11 και 18 Μαρτίου, πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ). Απώλεια η αποβολή του Κατσουράνη με 2η κίτρινη κάρτα στο 90'.

Η μεγάλη απουσία της τελευταίας στιγμής ήταν αυτή του Γιώργου Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό, που «ανέβασε» πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής. Για τους Ρωμαίους, τα προβλήματα ήταν πολλά, καθώς ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν είχε στη διάθεσή του τους Τότι, Τόνι, Πιζάρο και Ζούλιο Σέρζιο. Ωστόσο, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, «επέστρεψαν» οι ανέτοιμοι Περότα και Μεξές.

Τελικά ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1 και όχι με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Μαρίνος και Καντέ ήταν στα άκρα της άμυνας, μπροστά από τον Τζόρβα, με τους Βύντρα και Σαριέγκι ανάμεσά τους. Σιμάο και Κατσουράνης ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Σπυρόπουλο αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Νίνη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σισέ. Ιδιο σύστημα και για τους Ρωμαίους, με τον Βούτσινιτς στην κορυφή, τους Ταντέι και Τσέρτσι στα άκρα, με τον Περότα σε ελεύθερο ρόλο πίσω του και τους Ντε Ρόσι και Μπρίγκι ως αμυντικούς μέσους. Στην άμυνα, μπροστά από τον Ντόνι, ήταν οι Κασέτι, Ρίισε, Ζουάν και Μεξές.

Ο Παναθηναϊκός έλεγξε το ρυθμό στην αρχή του αγώνα, είχε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Σισέ στο 4’ αλλά τελικά δέχθηκε το γκολ στο 11’ από τον Ρίισε, με τον Βούτσινιτς να έχει απειλήσει στο 9’. Στη συνέχεια οι Ιταλοί είχαν την πρωτοβουλία, αλλά οι «πράσινοι» δεν κλείστηκαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Είχαν την καλή στιγμή με τον Σιμάο (24’), είδαν τους Ταντέι (23’) και Ρίισε (38’) να αστοχούν και στο τελευταίο 7λεπτο του ημιχρόνου έκαναν πράγματα και θάματα! Ο Νίνης ήταν εντυπωσιακός, κέρδισε στο 38’ πέναλτι από τον Ντε Ρόσι δίνοντας την ευκαιρία στον Σισέ να ισοφαρίσει στο 40’, στη συνέχεια με δική του ενέργεια και εντυπωσιακό σουτ πέτυχε το 2-1 στο 43’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκλεψε και πάλι την μπάλα και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σισέ, ο οποίος πέτυχε το 3-1!

Ο Ρανιέρι έβαλε τον Μπαπτίστα αντί του Μπρίγκι με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και η Ρόμα μπήκε πιεστικά. Εχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες μέσα σε 3 λεπτά με τους Τσέρτσι (49’, 51’) και Βούτσινιτς (50’), αλλά Τζόρβας και Σαριέγκι έδωσαν λύσεις. Οι Ρωμαίοι ήταν κυρίαρχοι ως το 60’, ακολούθησε ένα 5λεπτο «πράσινης» ηρεμίας, αλλά μετά και πάλι οι Ιταλοί «πάτησαν» γκάζι. Σκόραραν με τον Ντε Ρόσι στο 67’ (2-3) και είχαν τον έλεγχο ως το τέλος, χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Ρόσι στο 80’.

Στο ίδιο διάστημα, ο Παναθηναϊκός είχε διπλό δοκάρι στο 68’ με Κατσουράνη και Σαλπιγγίδη, αμέσως μετά το 2-3 και με την είσοδο του Ζιλμπέρτο (αντί του Νίνη στο 72’) προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο, χωρίς να τα καταφέρει, αλλά κράτησε την τεράστια νίκη και την ανεπανάληπτη πρόκριση.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 11' Ρίισε, 67' Ντε Ρόσι - 40' πεν., 45'+1' Σισέ, 43' Νίνης
ΔΟΚΑΡΙΑ: 68' Κατσουράνης, 68' Σαλπιγγίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπρούνο Παϊσάο (Πορτογαλία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90' Κατσουράνης (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 41' Ντε Ρόσι, 54' Ταντέι, 84’ Κασέτι, 90'+2' Μεξές - 27' Κατσουράνης, 37' Μαρίνος, 77’ Βύντρα, 82’ Σισέ
ΡΟΜΑ: Ντόνι, Κασέτι, Ρίισε, Ζουάν, Μεξές, Μπρίγκι (46' Μπαπτίστα), Ντε Ρόσι, Ταντέι, Τσέρτσι (68' Μενέζ), Περότα, Βούτσινιτς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σιμάο, Σαλπιγγίδης (87' Λέτο), Νίνης (72' Ζιλμπέρτο), Σισέ (90'+2' Χριστοδουλόπουλος).

Επιμέλεια: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Sentrafm










Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick