twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Απριλίου 2010

Η Ειρήνη Μερκούρη μιλά για τις πλαστικες

Είναι πολλά τα παραδείγματα με πλαστικές επεμβάσεις που δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα!

Θύμα τέτοιων αποτυχημένων επεμβάσεων έπεσε και η Ειρήνη Μερκούρη, η μελαχρινή τραγουδίστρια, που με τα γαλανά της μάτια γοήτευε τους πάντες στο πέρασμά της.

Τον τελευταίο καιρό, η γνωστή τραγουδίστρια είχε εξαφανιστεί και πολλοί υπέθεταν ότι έχει κλειστεί στον εαυτό της γιατί η καριέρα της δεν πήγαινε τον τελευταίο καιρό και τόσο καλά.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί το δράμα που περνούσε.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της Ειρήνης Μερκούρη που δείχνουν το πρόσωπό της εντελώς

παραμορφωμένο μετά από τις πλαστικές που έκανε. Όλοι μιλούν για μια άλλη Ειρήνη, που δε θυμίζει σε τίποτα το δροσερό και γεμάτο ομορφιά κορίτσι που όργωνε τις νυχτερινές πίστες.

Η ίδια μένει κλεισμένη στο σπίτι της και δεν θέλει να δει κανέναν.

Στη μοναδική που δέχθηκε να μιλήσει για την περιπέτειά της με την υγεία της είναι στην Μαρία Σταματέρη και στην εκπομπή «Gala».

Η συνέντευξη έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες και η Ειρήνη θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για το δράμα που ζει τους τελευταίους μήνες. Η εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή 18 Απριλίου μόνο στο STAR.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick