twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Ιουλίου 2010

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μπερέτα !

Ο Μάριο Μπερέτα θα αποτελέσει λίαν συντόμως παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Το απόγευμα υπάρχει νέο ραντεβού για να καθοριστεί το ύψος της αμοιβής του ιταλού τεχνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, νέος προπονητής του «δικεφάλου» θα είναι πιθανότατα ο Παύλος Δερμιτζάκης με βοηθό τον Γιάννη Τοπαλίδη.


Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι με τον Ιταλό τεχνικό και αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου της Τούμπας κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα στο νέο ραντεβού των δύο πλευρών. Η παρουσία του «δικεφάλου» στα φιλικά δεν ήταν καθόλου καλή και με τις κακές σχέσεις που είχε ο Μπερέτα με μερικούς παίκτες οδηγούν στο... διαζύγιο.

Πλέον, στον ΠΑΟΚ κοιτούν τον επόμενο προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr πιθανότατα αυτός θα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικός του Πανθρακικού που θα έχει ως βοηθό τον Γιάννη Τοπαλίδη. Ολα αυτά λίγες μέρες πριν ο «δικέφαλος» αγωνιστεί για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ.
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick