twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Αυγούστου 2010

Κουτσομπολιά για τους επωνύμους της ελληνικής showbiz

Και τι δεν σας έχουμε; Προτάσεις γάμου, μαλλιοτραβήγματα. διεθνής καριέρες και άλλα "πικάντικα"

Λοιπόν: Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να… νοικοκυρευτεί!!!!

Μπορεί μέχρι τώρα να δήλωνε φανατικός εργένης και να μην αποφάσιζε να κάνει το μεγάλο βήμα, όμως όπως υποστηρίζει η εφημερίδα εδώ και ένα μήνα είναι και πάλι πολύ ερωτευμένος με το μοντέλο Υβόννη Μπόζνιακ.

Η Κροάτισσα καλλονή έχει πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά του τραγουδιστή σε σημείο μάλιστα να μη διστάσει να της κάνει πρόταση γάμου την ώρα που έδινε συναυλία στον Αρχάγγελο της Ρόδου!!!

Ναι, ναι, καλά διαβάζετε… Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος σας λέμε!!! Ο Αντωνάκης που παλιότερα απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι να κάνει οποιαδήποτε νύξη για την προσωπική του ζωή, τώρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια 3.000 θαυμαστών του, πήρε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη και έκανε πρόταση γάμου στην καλή του!!!

Τι έκανε εκείνη; Τι να κάνει το κορίτσι; Σάστισε και μες στην αμηχανία της το μόνο που έκανε ήταν να του δώσει ένα φιλί και να τον αγκαλιάσει.

Τώρα βέβαια κι εσείς μην το δέσετε και κόμπο ότι ο Αντωνάκης θα το πάρει το κορίτσι ατάκα κι επιτόπου… Γεγονός πάντως είναι ότι πάρα πολλές φορές έχει πει ότι θέλει να κάνει οικογένεια. Λέτε η Υβόννη να είναι η εκλεκτή;

ζάμπα διακοπές έκαναν η Ειρήνη Μερκούρη και ο σύντροφός της στην Μύκονο, όπως αποκαλύπτει το Star! Όχι, δεν τους έκαναν κάποιο δώρο, ούτε τις είχαν κερδίσει μετά από κλήρωση... Απλά, πήγαν, έμειναν, έφαγαν και... έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό ύψους 2.000 ευρώ!

Η τραγουδίστρια και ο αγνώστων λοιπόν στοιχείων σύντροφός της, πέρασαν μερικές μέρες στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων (ξέρετε, στο «σιγουράκι» που αν πας θα σε φωτογραφήσουν) και διέμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο.

Όπως καταγγέλλει η ξενοδόχος, όμως, έφυγαν σαν... κύριοι και δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ!

«Σηκώθηκαν και έφυγαν από το ξενοδοχείο μας. Δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν λεφτά και ο κύριος που την συνόδευε μας ζήτησε λίγο χρόνο παραπάνω για να βρει χρήματα», λέει στo Star η υπεύθυνη του ξενοδοχείου που ακόμα ψάχνει να βρει το δίκιο της.

Σύμφωνα με την ίδια, το ζευγάρι έκανε extend την παραμονή του, δηλαδή ενώ δεν έμενε εκεί άφησε κάποια πράγματα στο δωμάτιο και ζήτησε χρόνο ώστε να αποπληρώσει.

Φυσικά, δεν εμφανίστηκαν ποτέ!

Η Ειρήνη Μερκούρη, σύμφωνα με την καταγγελία, υποστήριξε ότι ξέχασε το πορτοφόλι της στην Αθήνα, ενώ ζήτησε διευκόλυνση για τα έξοδα ύψους 200 ευρώ ημερησίως.

Μάλιστα, όταν οι υπεύθυνοι τους ζήτησαν να πληρώσουν, η τραγουδίστρια δήλωσε... προσβεβλημένη με αυτό!

Τις τέσσερις ημέρες που έμειναν στην Μύκονο, η Ειρήνη Μερκούρη και ο σύντροφός της βγήκαν ελάχιστα από το δωμάτιο και έκαναν εσωτερική κατανάλωση, δηλαδή φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ποτά δίπλα στην πισίνα και διάφορα room service. Με τούτα και με κείνα, ο λογαριασμός ανέβηκε λιγουλάκι...

Το ξενοδοχείο, πάντως, ακόμα να πληρωθεί και ίσως όλα αυτά αποτελέσουν μια απλή παρεξήγηση αν και εφόσον η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της καταβάλλουν τα 2.000 ευρώ που οφείλουν...

Μια διαφορετική εκδοχή για το «φέσι» της Ειρήνης Μερκούρη και του συντρόφου της σε ξενοδοχείο της Μυκόνου δίνει η εταιρία Hard Music που προμοτάρει την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας:

Όντως η κυρία Μερκούρη βρέθηκε στην Μύκονο για 4 ημέρες ξεκούρασης σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού με τον σύντροφό της. Υπήρξε σαφώς εσωτερική κατανάλωση αφού βγήκαν ελάχιστα από το δωμάτιό τους.

Εν γνώσει της ξενοδόχου το ζευγάρι άφησε τα πράγματά του στο ξενοδοχείο για να λείψουν το Σαββατοκύριακο στην Τήνο για το τάμα που είχε κάνει η τραγουδίστρια, για το έμφραγμα που είχε υποστεί ο πατέρας της πριν λίγες εβδομάδες. Δεχόμενο το ζευγάρι την χρέωση του δωματίου για τις δύο αυτές μέρες που δεν θα διέμεναν στο ξενοδοχείο άφησε τις αποσκευές του για να μην τις κουβαλά μαζί, νομίζοντας ότι τα πράγματά τους θα διαφυλάσσονταν.

Επιστρέφοντας o σύντροφος της κυρίας Μερκούρη μετά το 2ήμερο της Παναγίας στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματα και να πληρώσει τον λογαριασμό κάνοντας ckek out, ενώ εκείνη ήδη είχε επιτρέψει στην Αθήνα για την προετοιμασία των εμφανίσεων της στην συμπρωτεύουσα, διαπίστωσε πως έλειπαν από τα πράγματά τους ένα ρολόι Bulgari χρυσό με μαύρο λουράκι, ένα ζευγάρι παπούτσια καφέ Dolce e Gabbana, ένα ζευγάρι γυαλιά rayban, ένα μικρό notebook και ένα άρωμα Gucci.

Ζήτησε την άμεση αποκατάσταση τους από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου και αδυνατώντας να το κάνει αυτός, για να μην τους γίνει μήνυση για κλοπή διέδωσαν ένα υποτιθέμενο "φέσι"..

Ο κύριος Τσαγκαράκης ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του, ο οποίος του συνέστησε την άμεση αποχώρηση από το ξενοδοχείο. 'Έχει αποσταλεί ήδη εξώδικο προς το ξενοδοχείο για την αποκατάσταση της λίστας των πραγμάτων που πρέπει να επιστραφεί.

Σε περίπτωση που δεν του αποσταλούν όλα τα πράγματα που αναγράφονται θα κατατεθεί μήνυση για κλοπή και αγωγή για την αποκατάστασή τους. Επίσης στο εξώδικο ζητείται το ακριβές ποσό της χρέωσης και ενημερώνεται το ξενοδοχείο ότι το ποσό οφειλής θα κατατεθεί στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στην οδό Ακαδημίας μέχρι την αποκατάσταση της ζημίας που υπέστη το ζευγάρι.

Έχετε παρατηρήσει ότι οι «αυτοκόλλητοι» Τζούλια και Μένιος έχουν σταματήσει εδώ και ένα περίπου μήνα να κυκλοφορούν μαζί;

Φήμες θέλουν τις σχέσεις της «απόλυτης» σταρ, Τζούλιας Αλεξανδράτου και του μάνατζέρ της, Μένιου Φουρθιώτη, να έχουν ψυχρανθεί, λόγω διαφωνιών που υπήρξαν μεταξύ τους, αλλά και εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος του μάνατζερ που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα του εκπομπή.

Άτομο του στενού τους περιβάλλοντος δήλωσε ότι όντως υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ τους, ενώ επιβεβαίωσε πως οι συναντήσεις τους έχουν περιοριστεί.

Ευτυχισμένες στιγμές χαλάρωσης στο Αιγαίο απολαμβάνει ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τη μικρή Αναστασία.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr η οικογένεια Ρουβά βρίσκεται στην Αντίπαρο.

Ο Σάκης και οι δυο γυναίκες της ζωής του μένουν στον Αη Γιώργη και ξεκουράζονται απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας όμως πετάχτηκαν μέχρι το λιμάνι και ήπιαν το καφεδάκι τους στο ξενοδοχείο «Κούρος» παρέα με φιλικό ζευγάρι.

Στη θέα του Σάκη, προσωπικό και πελάτες του ξενοδοχείου έτρεξαν να τον χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

Και όπως ήταν φυσικό ο Σάκης ανταπέδωσε τους χαιρετισμούς και χάρισε πολλά χαμόγελα…

Στην Πάρο βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη και φίλους, καθώς η τραγουδίστρια κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο μεταξύ των συναυλιών της ανά την Ελλάδα για να χαλαρώσει. Το star.gr «τσάκωσε» το ζευγάρι σε... μεταμεσονύχτια έξοδο για φαγητό και η Έλενα μας αποκάλυψε τα σχέδιά τους!

Η κάμερα του Star συνάντησε την δημοφιλή τραγουδίστρια σε ταβέρνα του νησιού λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα!

«Εμείς τέτοια ώρα φτάνουμε στα νησιά», είπε η Έλενα και πρόσθεσε: «ήρθαμε για λίγο να ξεκουραστούμε σε φίλους, να περάσουμε καλά, να κάνουμε και κανένα μπανάκι».

Όπως μας αποκάλυψε, αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Πάρο αν και ο αγαπημένος της έχει τιμήσει δεόντως το νησί πριν από περίπου 1 μήνα, οπότε και πήγε με... αντροπαρέα!

«Ο Τόνυ έχει έρθει με τον φίλο του τον Νίκο κι άλλους 15 άντρες πριν από ένα μήνα, εγώ πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα.

Το ζευγάρι θα παραμείνει στο κυκλαδίτικο νησί για λίγες ημέρες, καθώς η περιοδεία της τραγουδίστριας με τους Onirama συνεχίζεται.

Για το φινάλε, η Έλενα έστειλε μια ευχή σε όλους: «καλή συνέχεια του καλοκαιριού θέλω να πω γιατί δε θέλω να πιστέψω ότι το καλοκαίρι αρχίζει να τελειώνει, γιατί τώρα ήρθαν και οι μεγάλες οι ζέστες, να προσέχουμε και όλα να πάνε καλά»!
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick