twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Απριλίου 2011

Τραγωδία με τεχνικό του ΑΝΤ1 την ώρα του ρεπορτάζ

Ήταν έξι το απόγευμα όταν περίπου είκοσι με τριάντα αντιεξουσιαστές εμφανίστηκαν στους δρόμους των Μελισσίων. Όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο σπίτι στο οποίο διαμένει ο εισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Μπαλτάς, ο οποίος έχει ασχοληθεί με υποθέσεις τρομοκρατίας και το τελευταίο διάστημα έχει υπό την ευθύνη του την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι νεαροί επιτέθηκαν στο σπίτι του εισαγγελέα πετώντας μπογιές και ξύλα και γράφοντας συνθήματα. Ωστόσο, κάποιοι κάτοικοι που ανησύχησαν ειδοποίησαν την αστυνομία και η άμεση επέμβαση της τελευταίας είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει άγρια καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν, ενώ κάποιοι αντιεξουσιαστές έφτασαν μέχρι και την Λεωφόρο Πεντέλης, την πιο κεντρική της περιοχής. Μάλιστα, σε αυτήν κάποιοι αστυνομικοί φέρονται να κατάφεραν να εγκλωβίσουν ορισμένους από τους αντιεξουσιαστές και υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει και σε προσαγωγές νεαρών που βρέθηκαν στην περιοχή και χαρακτηρίστηκαν ύποπτες οι κινήσεις τους...



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας τεχνικός του τηλεοπτικού σταθμού Αnt1 καθώς την ώρα που ύψωνε το δορυφορικό πιάτο για τη μετάδοση τηλεοπτικής εικόνας - έξω από το σπίτι του ανακριτή Κωσταντίνου Μπαλτά- αυτό «βρήκε» σε σύρμα υψηλής τάσης της Δ.Ε.Η. και τον κεραυνοβόλησε.

Το συνεργείο βρισκόταν εκεί προκειμένου να καλύψει την ένταση που δημιουργήθηκε όταν ομάδα νεαρών μαζεύτηκε έξω από το σπίτι του ανακριτή στην οδό Κλειούς στα Μελίσσια, ρίχνοντας φεϊγβολάν και φωνάζοντας συνθήματα.

Ο θάνατος του 32χρονου τεχνικού προήλθε, όταν καθώς ύψωνε το δορυφορικό πιάτο για μετάδοση, αυτό βρήκε σε σύρμα υψηλής τασης της ΔΕΗ και τον κεραυνοβόλησε.

Ο τεχνικός μεταφέρθηκε στο Αμαλία Φλέμινγκ, ωστόσο εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Το συνεργείο του ΑΝΤ1 είχε μεταβεί στην οδό Κλειούς στα Μελίσσια, όπου βρίσκεται το σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Εκεί μια ομάδα 50 ατόμων έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα διαμαρτυρίας.

Αστυνομικές δυνάμεις, που έφτασαν στο σημείο, τους κατεδίωξαν και προχώρησαν σε προσαγωγές.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick