twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Ιουνίου 2009

«Απαράδεκτη πρόταση για Μπομπό»


Στον «αέρα» βρίσκεται η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη χθεσινή ανακοίνωση της Μπεσίκτας ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός «είναι ένας πολύτιμος παίκτης της ομάδας». Ωστόσο, πουθενά δεν αναφέρεται ότι ο 24χρονος άσος δεν πωλείται, ενώ δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη κίνηση των Τούρκων να είναι τακτικής, ώστε να ζητήσουν περισσότερα χρήματα. Όπως αναφέρει η «SportDay», στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι θα βρεθεί η φόρμουλα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τα πράγματα, όμως, γίνονται, πιο δύσκολα για την περίπτωση απόκτησης του Μπομπό, έπειτα από τα όσα δήλωσεο Μάριο Μπερκ: «Βάσει της πρότασης του Ολυμπιακού, το θέμα για μας έχει τελειώσει. Ο Μπομπό μ' αυτήν την πρόταση δεν παραχωρείται. Είχαμε μία συνάντηση με τον Φίχερ την περασμένη εβδομάδα. Μας διαμήνυσε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, παρουσιάζοντάς μας μία προσφορά, η οποία αποτελούσε μία βάση διαπραγμάτευσης. Γνωρίζουμε ότι στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, χωρίς να ξέρουμε τι είπαν», είπε αρχικά ο υπεύθυνος μεταγραφών και μέλος του Δ.Σ. της Μπεσίκτας στη «SportDay» και συμπλήρωσε: «Η προσφορά που μας έγινε τηλεφωνικά είναι απλώς απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός μάς πρόσφερε 4 εκατ. για το 100% των δικαιωμάτων του. Οι δικές μας αξιώσεις είναι οι διπλάσιες. Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα, μια και ο Ολυμπιακός μάς είπε ότι τα χρήματα που ζητάμε είναι πάρα πολλά. Δεν ξέρω τι τους έχει μεταφέρει ο Φίχερ, ωστόσο εμείς τον δίνουμε με οκτώ εκατομμύρια και θα τα πάρουμε».

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» ανεπίσημα υποστηρίζουν ότι «εμείς δεν είπαμε ότι έχουμε συμφωνήσει με την Μπεσίκτας» και ότι τους έχει διαβεβαιώσει ο Χουάν Φίχερ (σ.σ.: ο μάνατζερ του παίκτη) ότι η μεταγραφή θα γίνει στα πλαίσια που έχουν συμφωνήσει (το πολύ τρία εκατ. για το 50%). Εν τω μεταξύ, και ο τουρκικός Τύπος υποστηρίζει ότι η μεταγραφή δεν χαλάει και ότι θα βρεθεί μια λύση στο οικονομικό.

από τον sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick