twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουνίου 2009

Μια ανάσα από Ματ ο Ολυμπιακός


Φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι δεν λένε να πάνε κόντρα στο ρου που έχουν χαράξει οι ίδιοι τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις αποκτήσεις παικτών που τους ενδιαφέρουν, αφού τα θέματά τους εξελίσσονται πάντα σε θρίλερ. Παρόλα αυτά και παρόλη την αγωνία που ζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες με Ματ, Λέτο, Μπομπό και Ντραγκουτίνοβιτς, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Άγγλου στράικερ, που έβγαλε μάτια τους λίγους μήνες που αγωνίστηκε με την ομάδα. Ο Θρύλος είναι πολύ κοντά στον παίκτη, αφού η Μπλάκμπερν φαίνεται πως έκανε λίγο πίσω και είναι έτοιμη να τον δώσει. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, έως ότου πέσουν οι υπογραφές, αλλά οι πιθανότητεςγια την απόκτηση του Ματ από τους Ρόβερς, είναι περισσότερες παρά ποτέ.

Aυτή τη στιγμή η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες για τον Αγγλο φορ είναι στις 500.000 ευρώ. Αυτή αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να καλυφθεί και ο παίκτης να γίνει κτήμα του Ολυμπιακού. Η Μπλάκμπερν έριξε τις απαιτήσεις της αφού για τον Ματ δεν είχε καμία άλλη πρόταση, ενώ η μη κλήση του στην Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας αποδυνάμωσε τα διαπραγματευτικά ατού της αγγλικής ομάδας. Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως άμεσα οι δυο ομάδες θα τα βρουν για τον Ντάρμπισαϊρ. Δεν αποκλείεται ακόμη και την Τετάρτη το απόγευμα να ολοκληρωθεί η συμφωνία σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. O Mατ θα είναι μια ακόμη επιτυχία του Ολυμπιακού αφού και ο παίκτης ήθελε πολύ να μείνει και ο κόσμος τον θέλει και είναι και παίκτης που προσφέρε και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερο στην ομάδα μας.

από το gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick