twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Ιουνίου 2009

Συνέλαβαν τον Διονύση Δενδρινό


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Σύλληψη έγινε πριν από λίγη ώρα στο σπίτι του στη Παλλήνη του Διονύση Δενδρινού, πρώην σημαίνοντος στελέχους της siemens στην Ελλάδα. Η σύλληψη έγινε κατόπιν εντάλματος του ανακριτή.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ


Δ. Δενδρινός, 60 χρόνων. Ήταν γενικός διευθυντής της siemens Ελλάς, με σπουδές στο Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η σύζυγός του Ελένη Δενδρινού εργάζεται για την Deutsche Bank και είναι στο ίδιο τμήμα με την πρώην σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκαμπρόφσκι. Η σύζυγός του εκλήθη ως μάρτυρας λόγω της αγοράς ακινήτου στην Τήνο από κοινού με την Mystras Holding, συμφερόντων του Μιχ. Χριστοφοράκου. Η οικογένεια Δενδρινού ήταν «αυτοκόλλητη» με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα Μιχάλη Χριστοφοράκο.

*Ο Δ. Δενδρινός αναφέρθηκε από από τον πρώην υφυπουργό Δημόσιας Τάξης, Χρ. Μαρκογιαννάκη, ως ο άνθρωπος, που έκανε τις συζητήσεις με το υπουργείο για την υλοποίηση της σύμβασης C4I, στην οποία η ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ήταν υπεργολάβος. Ο ίδιος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή με το θέμα.

από το adiakritos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick