twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Ιουνίου 2009

Ελεύθερος ο Δενδρινός

Ελεύθερος, με την καταβολή εγγύησης ύψους 800.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα, αφέθηκε ο Δ. Δενδρινός, μετά την μαραθώνια απολογία του στον 4ο ειδικό ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, πρώην διευθυντικό στέλεχος της Siemens. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατείται στην ασφάλεια μέχρι σήμερα οπότε και απολογήθηκε στον ανακριτή.

Ο κ. Δενδρινός ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε απάτη σχετικά με το σκέλος εκείνο της υπόθεσης που αφορά την προμήθεια του C4I, υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του, ότι πρώτον, δεν γνωρίζει τίποτα για τ«μαύρα ταμεία» της Siemens, και δεύτερον, ότι με το Μ. Χριστοφοράκο διατηρούσε μόνο κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ακόμα φέρεται να υποστήριξε ότι η Siemens ως κατασκευάστρια εταιρεία του C4I, παρέδωσε εγκαίρως σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων στη SAIC.

Όσον αφορά το ύψος της εγγύησης η υπεράσπιση του κ. Δενδρινού έκανε λόγο για αστρονομικό ποσό που δυσκολεύεται να συγκεντρώσει το πρώην στέλεχος της Siemens.

Τέλος να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα, αναμένεται η αποστολή κλήσεων προς απολογία και σε άλλα 18 νέα πρόσωπα.

από το protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick