twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Ιουνίου 2009

Πλησιάζει Μπομπό ο Ολυμπιακός

Οι Τούρκοι φαίνεται πως δεν είναι καλοί στο πόκερ! Ο Ολυμπιακός δεν «έφαγε» την μπλόφα της Μπεσίκτας για τα… υπέρογκα ποσά που ζητάγανε για τον Μπόμπο κι έτσι αναγκάστηκαν να ρίξουν αισθητά την τιμή. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου ο παίκτης θα πωληθεί με 7 εκατ. ευρώ. Οπερ σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τον αγοράσουν με 3,5 εκατ. ευρώ! Φουλ για Ντάρμπισιρ. Αισιοδοξία για Ντραγκουτίνοβιτς, o Oλυμπιακός τα έχει βρει με την Σεβίλλη.

Το πάγωμα που είχε ρίξει ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του Μπόμπο φαίνεται πως του βγήκε σε καλό, καθώς οι ιθύνοντες της Μπεσίκτας, «επέστρεψαν» στη γη και σταμάτησαν να ζητάν εξωπραγματικές τιμές. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου οι Τούρκοι έριξαν τις απαιτήσεις τους στα 7 εκατ. ευρώ και πλέον ο δρόμος για την μεταγραφή του άνοιξε διάπλατα.

Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και το άλλο 50% θα το πάρει ο μάνατζερ του. Αυτή η εξέλιξη πάντως, μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ κάποιοι στο λιμάνι εξέφρασαν την σιγουριά πως μπορούν να τον πάρουν με ακόμη καλύτερη τιμή. Γι αυτό αναμένεται να καθυστερήσουν ακόμη λίγο, προκειμένου να πέσει κι άλλο η τιμή του.

Περιμένουν το ναι

Οσδον αφορά την υπόθεση του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το… μεγάλο βήμα και τα έχουν βρει με την Σεβίλλη και πλέον περιμένουν το ναι του παίκτη. Αρχικά υπάρχει μία διαφορά τις τάξεως των 400 εκατ ευρώ, αλλά άπαντες αισιοδοξούν ότι κάπου στην μέση θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα πιάσει λιμάνι.

Αλλωστε ο Σέρβος αμυντικός αποτελεί τον πρώτο στόχο για την άμυνα και δεν θέλουν να τον χάσουν.

Από Δευτέρα, λοιπόν, θα υπάρξουν εξελίξεις με τους Πειραιώτες να αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα πει το πολυπόθητο «ναι»!

Φουλ για Ματ

Μετά τον Ντραγκουτίνοβιτς η δεύτερη προτεραιότητα του Ολυμπιακού δεν είναι ο Μπόμπο, αλλά ο Ντάρμπισιρ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τον Άγγλο διεθνή και θα… πιέσουν όσο μπορούν τις απαιτήσεις της Μπλάκμπερν, προκειμένου να γίνει δικός τους.

Το γεγονός ότι βρίσκεται έξι μήνες στην Ελλάδα και ότι σ? αυτό το διάστημα έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις έχουν κάνει τους παράγοντες του Ολυμπιακού να θεωρούν την παρουσία του στο λιμάνι και τη νέα χρονιά… απαραίτητη!

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ

από την sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick