twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Ιουνίου 2009

Ο Μίκο Χιρβόνεν θριαμβευτής του Rally Acropolis

Ο Μίκο Χιρβόνεν είναι ο νικητής του 56ου Ράλι Ακρόπολις. Ο Φινλανδός οδηγός της Φορντ κατέκτησε την πρώτη θέση στον ελληνικό αγώνα, ο οποίος είναι ο έβδομος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι σημειώνοντας χρόνο 4:09:42.5.

Ο Χιρβόνεν άφησε στις δύο επόμενες τους Σεμπαστιάν Οζιέ (Γαλλία/Σιτροέν) και Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (Φινλανδία/Φορντ), ο οποίος πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική του Ράλι Ακρόπολις («Άγιοι Θεόδωροι 2»).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη σημερινή νίκη του, ο Χιρβόνεν μείωσε στους επτά βαθμούς την απόσταση που τον χωρίζει από τον -πρωτοπόρο στην κατάταξη των οδηγών- Σεμπαστιάν Λεμπ (55 έναντι 48). Η σημερινή ήταν η όγδοη νίκη στην καριέρα του Χιρβόνεν, ενώ η Φορντ πανηγύρισε το «1-3» στον αγώνα.

Στο μεταξύ, σημαντική επιτυχία για τα ελληνικά «χρώματα» αποτελεί η όγδοη θέση του Λάμπρου Αθανασούλα στο εφετινό Ράλι Ακρόπολις. Ο Έλληνας οδηγός (έτρεχε με ένα Skoda Fabia S2000) ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον αγώνα σε 4 ώρες, 22 λεπτά και 30.1 δευτερόλεπτα, μένοντας 12 λεπτά και 47.6 δευτερόλεπτα μακριά από τον Χιρβόνεν.
Madata.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick