twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Ιουνίου 2009

Αρχίζουν οι εκπτώσεις..

Δεκαήμερο προσφορών, πριν την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων, προβλέπει ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης, την οποία έφερε στην Βουλή ο υφυπουργός Γιώργος Βλάχος, διευκρινίζοντας ότι οι προσφορές θα αφορούν στο 50% των εμπορευμάτων των καταστημάτων.

«Αναγκαία ρύθμιση που θα τονώσει την αγοραστική κίνηση σε μια περίοδο, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ κρίσιμη για πολλούς συμπολίτες μας που ασκούν την εμπορική ιδιότητα», χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του ΥΠΑΝ για το δεκαήμερο προσφορών πριν τις εκπτώσεις ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Η ρύθμιση συζητήθηκε στη δεύτερη συνεδρίαση του νομοσχεδίου για την «εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών στην πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες».

Ως προς την επείγουσα εισαγωγή της ρύθμισης διαφώνησαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, και του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Τόνισαν ότι έπρεπε να είναι ενήμερα τα κόμματα προηγουμένως και αναρωτήθηκαν αν προηγήθηκε διάλογος με τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Σύμφωνος με την ουσία και τον έκτακτο χαρακτήρα της ρύθμισης ο Μάκης Βορίδης από τον ΛΑΟΣ.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick