twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Ιουνίου 2009

Στην Ελλάδα ο Γρατσιάν


«Κίτρινη» τρέλα από τους οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Περισσότεροι από 3000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στην Μίκρα για να υποδεχθούν το πρώτο μεγάλο απόκτημα του καλοκαιριού, τον Αργεντινό Λεάντρο Γκρατσιάν! Με... ανοιχτό το στόμα έμεινε ο Γκρατσιάν που δήλωσε ότι «είμαι περήφανος και θέλω να ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο»...Αν και η θερμοκρασία ήταν υψηλή, προτιμήθηκε η πίστα του αεροδρομίου από τις παραλίες της Χαλκιδικής. Ο πρώην άσος της Μπόκα Τζούνιορ έφτασε με πτήση από την Αθήνα, γύρω στις 7 παρά δέκα, όμως χωρίς υπερβολή οι πρώτοι φίλοι του Άρη ήταν στο αεροδρόμιο από τις 2 το μεσημέρι και... ετοίμαζαν την θερμή υποδοχή.

Άλλωστε μέχρι και η μπάντα των οργανωμένων για την άφιξη του Γκρατσιάν ενώ την παράσταση έκλεψε ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Καλως ήρθες στην πόλη του Θεού».

Λίγα λεπτά μετά της 7 ο Γκρατσιάν εθεάθη στην αίθουσα αφίξεων και αφού του πέρασαν ένα κασκόλ του Άρη στον λαιμό ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τον Αργεντίνο να τα έχει χαμένα από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της νέας ομάδας του.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» δήλωσε εντυπωσιασμένο για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας. «Έχω εκπλαγεί από την υποδοχή. Θέλω να ανταποδώσω την υποδοχή με τον καλύτερο τρόπο. Δεν το περίμενα αισθάνομαι περηφάνια και θέλω να κάνω τους παράγοντες και φιλάθλους του Άρη να νιώσουν δικαίωση για την απόφαση τους να με φέρουν στην Ελλάδα και τον Άρη. Στόχος μου να παίξω την μπάλα που ξέρω. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που θα έχει για την νέα χρόνια».

Ο Γκρασιάν και ο Γιάννης Κόντης χρειάστηκε είκοσι λεπτά για να διανύσουν μια απόσταση από την αίθουσα αφίξεων μέχρι το αυτοκίνητο. Δεκάδες μηχανάκια και αυτοκίνητα δημιούργησαν μια πομπή μέχρι το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αργεντινό μέσο να φτάσει στον προορισμό του, στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει
gazetta team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick