twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Ιουνίου 2009

Μυστήριο γύρω από το θάνατο του Ντέιβιντ Κάρανταιν


Οι νέες έρευνες της αστυνομίας αποκαλύπτουν πως η αυτοκτονία του ηθοποιού έγινε κάτω από ύποπτες συνθήκες. Ωστόσο, ο μάνατζέρ του αρνείται να το πιστέψει. «Μπορώ να σας πω 100% ότι ποτέ δεν έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή» δήλωσε. Βέβαια, στο παρελθόν ο Κάρανταϊν είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ενώ είχε...αποκαλύψει πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει. Η οικογένειά του έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, ενώ η ανιψιά του, η ηθοποιός Μάρθα Πλίμπτον, εξέφρασε τη λύπη της λέγοντας: «Ο θείος μου, Ντέιβιντ, ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος, έξυπνος και γενναιόδωρος άντρας. Ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε δεμένη όλη την οικογένεια. Τον λάτρευα ως παιδί και ως ενήλικη τον θαύμαζα και τον σεβόμουν. Θα λείψει πάρα πολύ σε όλους μας».
Ο σταρ του «Kung Fu» και του «Kill Bill», Ντέιβιντ Κάρανταϊν, βρέθηκε κρεμασμένος χθες σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Ο Κάρανταϊν βρισκόταν στην Μπανγκόκ για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και διέμενε στη σουίτα 354 του Park Nai Lert Hotel. Το βράδυ της Τετάρτης αν και οι συνεργάτες του είχαν επιλέξει ένα εστιατόριο για να δειπνήσουν όλοι μαζί, ο Ντέιβιντ έλειπε. Οι συνάδελφοί του, αφού προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς αποτέλεσμα, υπέθεσαν πως θα ξεκουράζεται. Ήταν η καμαριέρα του ξενοδοχείου αυτή που ανακάλυψε τον 72χρονο ηθοποιό μέσα στο δωμάτιο του νεκρό. Σύμφωνα με περιγραφές της, ο ηθοποιός ήταν κρεμασμένος ημίγυμνος μέσα στην ντουλάπα. Οι έρευνες της αστυνομίας κατέδειξαν πως είχε κρεμαστεί χρησιμοποιώντας σκοινί, το οποίο πήρε από τις κουρτίνες του δωματίου.



Ο Ντέιβιντ Κάρανταϊν είχε γίνει διάσημος τη δεκαετία του '70 από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Κung Fu», που είχε προβληθεί με τεράστια επιτυχία και στη χώρα μας.
από το yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick