twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Ιουνίου 2009

Οι πραγματικοί νικητές των Ευρωεκλογών!

Επέστρεψα …μαυρισμένος και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ που έζησα λίγες μέρες μακριά από το κλίμα των εκλογών! Ήταν η πρώτη φορά που απείχα από τις κάλπες, μια πράξη όχι …ξεκούρασης και διακοπών, αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ προς το σύνολο του πολιτικού συστήματος!
Και βλέποντας σήμερα αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα διαπιστώνω πως το κόμμα που «ψήφισα» κέρδισε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα!
Θέλετε δεν θέλετε κύριοι πολιτικοί αυτό ήταν το ΜΟΝΟ κερδισμένο κόμμα σε αυτές τις Ευρωεκλογές!! Όσο πιο νωρίς αντιληφθείτε το πραγματικό μήνυμα τις κάλπης, τόσο το καλύτερο για εσάς!


Και αν πιστεύετε ότι ο κόσμος απείχε λόγω 3ημέρου και ζεστού καιρού, τότε ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ μας!!

Κρατήστε την ίδια στάση απέναντι στον πολίτη, συνεχίστε την ίδια πολιτική! Και κάντε τις επόμενες εκλογές σε μία Κυριακή που ούτε ο καιρός ούτε κάποια κοντινή αργία θα βοηθήσει στην αποχή. Να δούμε και τότε πόσα απίδια πιάνει ο εκλογικός σας σάκος!!

από το http://redduckling.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick