twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Ιουνίου 2009

Προπονητής του Ριβάλντο ο Σκολάρι!


Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι ο νέος προπονητής του Ριβάλντο στην Μπουνιοντκόρ. Μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Τσέλσι, απ' την οποία αποχώρησε τον περασμένο Φλεβάρη, ο Βραζιλιάνος τεχνικός ήταν χωρίς ομάδα και αποδέχτηκε την πρόταση του ουζμπεκικού συλλόγου, όπου πριν από μερικούς μήνες εργαζόταν ο Ζίκο και θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, με τον οποίο είχαν κατακτήσει μαζί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 με τη "σελεσάο".

“Αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση για αρκετούς λόγους. Το πλάνο της ομάδας με ικανοποίησε. Είμαι επαγγελματίας και πηγαίνω να εργαστώ όπου μου προτείνουν, αρκεί φυσικά να ενδιαφέρει και μένα”, δήλωσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας και της Πορτογαλίας.

Και συνέχισε: “Το ποδόσφαιρο στο Ουζμπεκιστάν αναπτύσσεται συνεχώς, χάρη σε μετεγγραφές όπως αυτή του Ριβάλντο. Ο ερχομός μου εδώ θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο, όπως πιστεύει ο σύλλογος, αλλά και εγώ ο ίδιος”.

από την sportnet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick