twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Ιουνίου 2009

Ο Μανώλης...χέρι-χέρι;

Ο εκ των «ανταρτών» στις δηλώσεις μετά το Βατοπέδι Ιω.Μανώλης, που μάλλον βλέπει ότι το Μαξίμου και η Ρηγίλλης δεν πρόκειται να τον... επιβραβεύσουν, έκανε μία ρηξικέλευθη πρόταση για την δημιουργία... νέου κόμματος, που θα ενσωματώνει από Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ μόνο τους υποστηρικτές του κοινωνικού φιλελευθερισμού που είναι ηθικοί και δεν εμπλέκονται σε σκάνδαλα! Βέβαια, δεν διευκρίνισε ποιοι κατά τη γνώμη του δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, αφήνοντας μισή την παρέμβασή του...

Σε κάθε περίπτωση, ο κ.Μανώλης προτείνει να συσταθεί ένας νέος κεντροδεξιός πολιτικός σχηματισμός, με νέο όνομα και σύμβολα, το οποίο θα κατέβει στις επόμενες εκλογές για να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ.

«Η πρότασή μου δεν αφορά συνεργασία δύο διαφορετικών κομμάτων, αλλά ένα νέο κόμμα, στο οποίο θα ενταχθούν όσοι από τη Ν.Δ. και από τονΛΑΟΣ αποδέχονται τις αρχές που προανέφερα», διευκρινίζει.

Γνωστά τα σχέδια εντός ΝΔ;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρώτη αντίδραση στην πρόταση Μανώλη, που έγινε από έτερο... περίπου αντάρτη, τον Παν.Ψωμιάδη.

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση υποστήριξε ότι γνωρίζει «πολύ καλά τι λέει ο Γ. Μανώλης και γιατί τα λέει. Δεν τον παρακολουθώ όμως γιατί όσα λέει πιθανόν αφορούν μελλοντικά σενάρια. Αυτή τη στιγμή προέχει η ανασύνταξη του κόμματος. Η ΝΔ πρέπει να ανοίξει ακόμη περισσότερο την αγκαλιά της και να μπουν όλοι στο μαντρί. Το απαιτεί η πολιτική συγκυρία και η κοινωνία».

Ουσιαστικά δηλαδή και ο κ.Ψωμιάδης παραδέχεται τόσο την ύπαρξη όσο και σκοπιμότητα αυτών των σχεδιασμών, τους οποίους απλώς μεταθέτει μετεκλογικά!

Φίμωτρο βουλευτών το γινάτι του Καραμανλή!

Με τις παραπάνω θέσεις από κοινοβουλευτικούς και άλλους της Νέας Δημοκρατίας, ο Γ.Καρατζαφέρης συνεχίζει να τρίβει τα χέρια του και να εκμεταλλεύεται τους εσωκομματικούς τριγμούς στη Ρηγίλλης μετά την ήττα.

Στην ίδια εφημερίδα και σε συνέντευξή του, περιγράφει τις προτάσεις του ως εξής: «Λέω λοιπόν στον κ. Καραμανλή, πάμε να κυβερνήσουμε με 160 βουλευτές και ο κ. Καραμανλής απαντά: "μόνος μου κι ας πάω στους 85". Αυτό λοιπόν το "γινάτι" του Καραμανλή αφαιρεί αυτόματα το δικαίωμα έκφρασης από πολλούς βουλευτές» υποστηρίζει.

Εμείς δεν ορμήσαμε ακάθεκτοι στις αποθήκες!

Απαντώντας στην Ντόρα Μπακογιάννη για τον χαρακτηρισμό του ως ακραίου λαϊκιστή, ο κ.Καρατζαφέρης σχολιάζει καυστικά ότι «είμαι τόσο αυθεντικός λαϊκιστής που εγώ και η οικογένειά μου δεν ορμήσαμε ακάθεκτοι στις αποθήκες της Siemens».

Κατά τον ίδιο, η υπουργός Εξωτερικών πιστεύει ότι εκβιάζοντας τον Κ. Καραμανλή θα γλιτώσει τον έλεγχο. Όταν μιλήσει η παρέα της -κ.κ. Χριστοφοράκος, Καραβέλας, Δημητριάδης-, δεν θα έχει που να κρυφτεί. Καλύτερα λοιπόν καιροσκόπος παρά κερδοσκόπος, καταλήγει.

από το ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick