twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουνίου 2009

Νέα πρόταση για Ντάρμπισαϊρ


Bελτιωμένη πρόταση στη Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισιρ είναι έτοιμοι να καταθέσουν οι Ερυθρόλευκοι. Η υπόθεση πάγωσε τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι απαιτήσεις της Μπλάκμπερν για 4 εκατομμύρια λίρες κρίθηκαν εκτός -ελληνικής- πραγματικότητας, αλλά θα έχουμε και συνέχεια.

Ο Άγγλος επιθετικός και ο μάνατζέρ του εξακολουθούν να πιέζουν τη διοίκηση της Μπλάκμπερν να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις της και αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρουν, αφού έως τώρα δεν έχει υπάρξεισοβαρή πρόταση από άλλη ομάδα, ενώ ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Σαμ Αλαρντάις δεν τον υπολογίζει και το έχει δηλώσει δημόσια.

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένουν νέα από το Μπλάκμπερν και είναι έτοιμοι να επανέλθουν με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει η μεταγραφή. Η αρχική πρόταση του θρύλου ήταν για 2 εκατομμύρια συν κάποια μπόνους κι ένα ποσοστό σε πιθανή μεταπώληση.

Αυτή τη φορά οι συζητήσεις θα γίνουν με σκοπό να ολοκληρωθεί η συμφωνία με ένα ποσό γύρω στα 2,5-3 εκατομμύρια, αφού στον Πειραιά έστω κι αν δεν το λένε φωναχτά, θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν τον 23χρονο επιθετικό που πέρυσι έβγαλε ουκ ολίγες φορές τα κάστανα από τη φωτιά.
Τον Ματ τον θέλει πολύ ο Σωκράτης Κόκκαλης και έχει δώσει εντολή για να αποκτηθεί πάση θυσία. Μέσα στην εβδομάδα αναμένουμε εξελίξεις...

από το gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick